Vlasnici mačaka pronašli novu ulogu IKEA nameštaju – igračkama

Širok spektar nameštaja IKEA može se prilagoditi potrebama kupaca, ali ne i samo njma, već i njihovim najboljim prijateljima – mačkama.

Pristupačne cene, dopadljiv i inovativan dizajn, kao i izuzetan kvalitet glavne su odlike IKEA nameštaja. Međutim IKEA se ne zaustavlja na tome, jer i kada ne stvara nameštaj za vas, ona vam daje svoj maksimum. Bilo da tražite detalje za dekor svog doma, rešenja za uštedu prostora, neku poslasticu, ili igračku, IKEA je brend kom treba da se okrenete.

Nedavno je IKEA predstavila javnosti DUKTIG krevete za lutke, koji su postali neverovatan hit među devojčicama. Međutim, nisu samo devojčice te koje su ostale zadivljenje dizajnom i mogućnostima ovih simpatičnih kreveta. Budući da se vrlo lako sastavljaju, ovi mali modeli kreveta su kao stvoreni za vragolaste cica-mace.

Nadahnuti vlasnici mačaka, svako na svoj način učinili su da DUKTIG kreveti za lutke postanu mesta za uživanje njihovih ljubimaca. Dodajući krevetićima malene jastuke i pokrivače, stilizovali su ih i učinili i više nego simpatičnim. 

Iako u originalu IKEA nije imala nameru da stvori krevetić za mace, nenadano joj je to pošlo za rukom.

Ž.J.

Izvor: Homecrux

Povezane teme