20.02.2024 Tehnika

LV Nanogram: za sve ljubitelje ultra - elegantnih prenosivih zvučnika

Dizajniran da odražava vrhunsku istoriju brenda, LV Nanogram zvučnik crpi inspiraciju iz legendarnih detalja poput čuvene Toupie torbe i žuto prošivene kožne petlje.

17.02.2024 Tehnika

Zlatna verzija čuvenog bežičnog zvučnika specijalno dizajnirana za kinesku godinu Zmaja

U saradnji sa eminentnim umetnicima, legendarni zvučnik Phantom I dobija sasvim novo, znatno elegatnije ruho koje je u savršenom skladu sa kineskom godinom Zmaja.

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

24.01.2024 Tehnika

Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...

09.01.2024 Tehnika

Slušalice koje mogu da vam čitaju misli? Da, one postoje, i zovu se MW75 Neuro!

U saradnji sa tehnološkom kompanijom fokusiranom na uvođenje neuronauke u svakodnevne uređaje, Master & Dynamic je kreirao slušalice koje su dovoljno pametne da znaju kada ste pod...

06.01.2024 Tehnika

Galaxy Book 4: Samsungova najnaprednija linija računara

Kompanija Samsung Electronics je objavila lansiranje najnaprednije linije računara do sada: Galaxy Book 4 Ultra, Book 4 Pro i Book 4 Pro 360.

03.01.2024 Tehnika

Stüssy & Beats: nove slušalice inspirisane nekim starim vremenima

Kompanija Beats, koja je u vlasništvu Apple-a, proširuje svoju listu saradnika povezujući se sa Stüssy-jem kako bi predstavila nove slušalice retro dizajna.

30.12.2023 Tehnika

Prvi prenosivi uređaj koji vas za 15 minuta oslobađa bolova

Ovaj prenosivi uređaj za svetlosnu terapiju koristi dva oblika crvenog svetla za smanjenje bolova bez upotrebe sprejeva, pilula ili injekcija.

27.12.2023 Tehnika

Long Weekend: neodoljiv i neverovatno pristupačan fotoaparat sa retro šmekom

Sa cenom od samo 49,99 dolara, Long Weekend je pristupačan luksuz koji će vas pratiti kroz praznike, druženja i posebne događaje.

21.12.2023 Tehnika

Mini računar inspirisan Macintoshom stiže na tržište ovog meseca

Upoznajte Ayaneo mini računar, inspirisan ikoničnim Macintoshom, koji sada kreće u prodaju po izuzetno povoljnim cenama, počevši od samo 149 dolara.