Napravite minijaturnu verziju IKEA doma uz pomoć medenjaka

Sezona novogodišnjih i božićnih praznika biće poprilično neuobičajena za mnoge ljude širom sveta.

Svesni smo da godina sa kojom se opraštamo nije bila baš najbolja, i da ćemo praznike provesti kod kuće. Međutim to ne znači da treba da odustanemo od nastojanja da ih učinimo posebnim, naročito ako našu porodicu svojim postojanjem obogaćuju i deca. Na svu sreću, IKEA je kao i uvek tu da vas podstakne da budete krativni. Ovog puta ona vam donosi jednu zabavnu "ostani kod kuće" aktivnost u kojoj ćete sigurno uživati.

Naime, brend je nedavno objavio besplatne šablone i uputstva koje možete preuzeti i uz pomoć njih kreirati jedinstven IKEA nameštaj. Da sve bude još interesantnije za pravljenje vaše mini IKEA kuće neće vam trebati drvo niti slični materijali, već medenjaci. Da, dobro ste pročitali vaše omiljene božićne poslastice mogu da se pretvore u predivne komade nameštaja kakve srećete u IKEA izložbenim salonima.

Razmišljajući o tome kako da vam praznike učini vedrijim i ispunjenijim radošću, IKEA vam poklanja mogućnost da se zaista zabavite i zasladite. Jestive verzije kultnog IKEA nameštaja ukrasiće vaš dom na jedinstven način, podsećajući vas da je najvažnije biti kod kuće sa onima koje volite. Brend navodi da svaka kuća zaslužuje da bude dom i da se kroz nju proteže porodični sklad i pozitivna atmosfera. Napravljena od medenjaka, uz veliku pomoć malih stručnjaka u vašoj porodici vaša mini IKEA kuća biće savršena.

Uz IKEA brend ove godine praznici zaista zvuče primamljivo i slatko.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

Povezane teme