IKEA punjač za baterije prerušen u knjigu

Ovaj praktičan predmet je ekološki prihvatljiv i pomaže u održavanju nereda.

IKEA sada prodaje punjač baterija koji liči na knjigu, oslobađajući prostor u našim prepunim fiokama. Elegantan punjač IKEA TJUGO nije samo zgodna ideja za organizaciju baterija, već i ekološki prihvatljivija opcija.

Tradicionalni crni i glomazni punjači baterija spadaju u potpuno „funkcionalnu“ kategoriju predmeta u našim domovima i svakako nisu komadi koje bismo želeli da izložimo. S druge strane, nova IKEA ponuda izgleda slatko ušuškana na polici ili na stolu sa drugim knjigama.

Punjač, koji košta 1999 dinara, dolazi u bledo plavo-zelenoj nijansi i ima teksturiranu „koricu“ sličnu onoj u knjizi. Mnogo je estetski ugodniji od standardnih punjača za baterije - jedan recenzent ga je čak opisao kao „najlepši punjač koji je ikada video“.

Dosta o izgledu - kako radi? Proizvod puni AA i AAA baterije, a istovremeno možete puniti do osam baterija. Ovo zvuči veoma zadovoljavajuće, posebno za one od nas sa asortimanom istrošenih baterija u kuhinjskoj fioci za koje nikada ne znamo da li su potpuno nove ili su se ispraznile. Takođe vam omogućava da napunite neparan broj - zgodno ako vaši redovno korišćeni bežični uređaji, imaju tri baterije.

TJUGO punjač je takođe odličan za one koji žele da smanje količinu otpada koji stvaraju kod kuće - tj. za sve. Baterije se mogu skladištiti u punjaču kada nisu uključene, jer se punjač isključuje kada su potpuno napunjene. Crveno LED svetlo će pokazati da li je baterija neispravna i da li je potrebno baciti.

Ekološki, estetski i efikasan način da se smanji nered, pa, zašto ovo ne biste voleli?

Povezane teme