Trendovi dekoracije koje vam IKEA katalog donosi u 2021. godini

Željno iščekujemo tu famoznu 2021. godinu, puni nade da će biti mnogo manje turbulentna od godine sa kojom se opraštamo.

Sa iščekivanjem Nove godine, očekivali smo i da zavirimo u IKEA katalog za 2021. godinu i otkrijemo kakvo nam osveženje ovog puta švedski brend donosi. Na naše veliko oduševljenje katalog koji nam je sleteo na dlan nikad nije bio zanimljiviji. Štaviše deluje savršeno za ćudljivu nemirnu stvarnost u kojoj živimo. Bazira se na tome da nam vreme koje provodimo kod kuće učini prijatnijim, udobnijim i komfornijim. Sa zimom na pragu, vreme je da utoplimo svoj dom i pretvorimo ga u svoju malu oazu savršenstva.

Jedna od stvari koju ljudi posebno vole u IKEA radnjama je šetnja kroz izložbene salone, pri čemu mogu da iskuse pun doživljaj sedenja u uređenim sobama, otvaranja fioka, ormara, paljenja i gašenja svetala i stvaranja atmosfere. Novi IKEA katalog za 2021. godinu je poput online verzije izložbenih salona. U njemu imate mogućnost da vidite sve detalje od fioka u kupatilu, do ormara u spavaćoj sobi.

FOKUS JE NA PORODICI I NARAVNO – OSTAJANJU KOD KUĆE

Novi IKEA katalog za 2021. godinu usmeren je ka porodici i vašem boravku kod kuće. Dom koji IKEA zamišlja ispunjen je zidovima od terrakote, prostirkama sa obiljem teksture i jastucima koji omekšavaju kompletan izgled prostora. Nezavisno do toga da li je reč o manjoj ili većoj porodici, ona se u IKEA okruženju oseća prijatno. Dom je postao mesto koje ponovo objedinjuje porodicu; mesto koje služi za život, rad, učenje, užitak i koje pruža sigurnost.

NOV FOKUS NA ORGANIZACIJI

IKEA vam u novom katalogu donosi mnoštvo predloga za organizaciju savremenog doma. Ona vam pruža ideje za kreiranje dobro organizovanih polica, ormarića, kancelarijskih stolova, kao i prostora za skladištenje namirnica i garderobe

PAŽNJA POSVEĆENA UDOBNOSTI VAŠE SPAVAĆE SOBE

IKEA je poznata po svojim fantastičnim prekrivačima, posteljini i dekorativnim jastucima. U godini koja sledi više nego ikad IKEA će se posvetiti tome da imate dobar san i da se budite sa osmehom na licu. Unoseći pregršt boja u svoj katalog kada je posteljina u pitanju, IKEA vas navodi da istražite mogućnosti spajanja naizgled nespojivih kombinacija. Pomešajte različite dezene i unesite teksturu u vašu spavaću sobu.

UDOBNOST JE STIGLA

Za razliku od kataloga koji prokazuju savršeno zategnute prekrivače na krevetima, novi IKEA katalog prikazuje sasvim drugačiju sliku. On fokus baca na udobnost, jer realnost u kojoj živimo nije savršena, ali može da bude udobna ako to želimo. Katalog za 2021. godinu prikazuje dom u kom se živi; dom koji je živ zapravo, koji predstavlja ono što nam je preko potrebno.

IKEA KUHINJE OSTAJU U CENTRU ZBIVANJA

IKEA ne odstupa od ljubavi prema svojim kuhinjskim ormarićima koji predstavljaju izvrsno rešenje za sve stilove savremenog uređenja. Nezavisno od toga da li volite jednostavnost, težite li ka praktičnosti i funkcionalnosti ili želite nešto zaista moderno i trendi, IKEA kuhinje su odgovor na sve ove situacije.

Ž.J.

Izvor: The Spruce

Povezane teme