Upotreba IKEA Ribba polica u savremenom domu

Kada je reč o funkcionalnom i praktičnom nameštaju i dodacima, čini se da IKEA brend ima ubedljivo vođstvo na tržištu.

Mnogi proizvodi ovog brenda osmišljeni su pre svega da učine život savremenih ljudi komotnijim, lepšim i zanimljivijim. Takođe IKEA je ta koja neguje kreativnost i individualnost kod svojih kupaca, dajući im mogućnost da mnoge njene proizvode stilizuju i prilagode svojim potrebama. Našu pažnju danas privlače vrlo praktične Ribba police koje u jednom domu mogu da pronađu svoje mesto sa lakoćom na različite načine. Ove elegantne i tanke police dostupne su vam u različitim dimenzijama, kao i u crnom i belom koloru što im daje mogućnost da se lako stope sa vašim enterijerom.

IKEA RIBBA POLICE ZA IZLAGANJE UMETNIČKIH DELA I FOTOGRAFIJA

IKEA je prvenstveno imala na umu da ovu funkciju nameni Ribba policama. Stvorivši ih kao dovoljno duge i gotovo neprimetne u prostoru, one su kreirane sa namerom da se uz pomoć njih na zidu izlože uramljene fotografije i umetnička dela na platnu. Dovoljno je da ove police pričvrstite uza zid i na njima izložite drage uspomene ili dekorativne predmete. Čak i vrlo nezgodni uglovi ne predstavljaju problem za IKEA Ribba police jer se one sa lakoćom pozicioniraju tako gde vama odgovara.

IKEA RIBBA KAO POLICA ZA KNJIGE I ČASOPISE

Bilo u dečijoj, dnevnoj, radnoj ili spavaćoj sobi IKEA Ribba polica može vam poslužiti za izlaganje dragih knjiga ili časopisa. Posebno su pogodne za male prostorije kojima ne odgovaraju široke police za knjige. Osim toga ako odaberete da ove police stavite iza uzglavlja vašeg kreveta, možete stvoriti vrlo praktično mesto za skladištenje magazina.

IKEA RIBBA POLICA ZA DEČIJE IGRAČKE

Pored knjiga na ovim policama možete da držite i široku paletu igračaka vaših mališana. Zahvaljujući njima dečija soba biće uredna i lepo organizovana, da omiljene igračke deci biće na dohvat ruke.

IKEA RIBBA ZA OBUĆU I KAPUTE

Iako skromne površine ove police mogu biti iskorišćene za odlaganje cipela, patika i druge obuće. Postoji više varijanti njihovoih postavki na zidu. Osim toga ako im dodate metalnu šipku, možete stvoriti prostor za vešanje kaputa.

IKEA RIBBA ZA ZAČINE I POSUĐE

U kuhinji ove police takođe mogu da pronađu svoju svrhu, pretvarajući se u police na kojima mogu da se drže začini i posuđe šireg spektra.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme