Načini za korišćenje IKEA Ranarp Lampe u kućnom dekoru

Švedski brend IKEA je svetski poznata kompanija koja stvara neverovatno jednostavan ali genijalan nameštaj i dodatke za opremanje savremenog doma.

Moderan, minimalan i skandinavski, IKEA stil je nešto što morate pokloniti svom domu ako želite da mu podarite nešto bezvremensko. Našu današnju priču posvećujemo vrlo privlačnim IKEA Ranarp lampama koje sa lakoćom mogu da pronađu svoje mesto u vašem domu.

IKEA Ranarp lampe dolaze nam u širem spektru veličina, sa mogućnošću postavke na zidu, plafonu, stolu ili na podu. Takođe ove jednostavne i vrlo praktične lampe dostupne su vam u crnoj i beloj varijanti što im omogućava da se uklope u širi spektar savremenih enterijera. Od spavaće, preko dnevne pa sve do dečije i radne sobe, IKEA Ranarp lampe pronalaze svoje mesto na svakom koraku, tamo gde su vam najpotrebnije.

Enterijer uz njih deluje bogatije ali daleko od toga da su nametljive u prostoru. Ukoliko imate mali kutak u uglu dnevne sobe namenjen za čitanje, IKEA Ranarp lampa je sve što vam u tom slučaju nedostaje za savršen užitak. Takođe iznad trpezarijskog stola dve ovakve lampe deluju kao savršen par koji vam nedostaje za njen kompletan izgled.

Ova lampa donosi savremenom prostoru lepotu tradicionalnih lampi na moderan način. Svakako možete je stilizovati po želji kako bi se još lakše uklopila u vaš enterijer. Snop svetlosti IKEA Ranarp lampe možete usmeriti po želji gde vam najviše odgovara i istaći u prostoru vaša umetnička dela, uspomene sa dragih putovanja i sl.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme