Stilizovan IKEA nameštaj za dečiju sobu

Brend IKEA nam je ponudio neverovatno mnogo mogućnosti za opremanje savremenih domova.

Svaki komad nameštaja koji možete pronaći u IKEA salonima nameštaja je utoliko privlačniji jer ga po želji možete veoma lako stilizovati i prilagoditi svojim potrebama. Tema koju smo za danas odabrali tiče se uređenja prostora za najmlađe – njihove sobe za igru.

Iako IKEA gotovi proizvodi za dečiju sobu deluju vrlo privlačno i iznad svega funkcionalno, mnoge od njih možete prefarbati ili na neki drugi način učiniti zanimljivijim vašim malim istraživačima. Budući da su deca puna energije i da je svaki novi dan za njih novi izazov, uz IKEA nameštaj podložan stilizovanju, imate mogućnost da im stvorite inspirativno okruženje za igru i odrastanje.

Tako na primer od IKEA Lack drvenih stolova možete stvoriti vrlo zanimljive stolove koji će predstavljati table za društvene igre poput – ne ljuti se čoveče, monopola i drugih. Potreban vam je jednostavan kolaž papir i vaš DIY projekt može da počne. Takođe IKEA Lack sto možete pretvoriti u tablu za sklapanje Lego kockica, koje deca jednostavno obožavaju. A ako tražite prigodno mesto za skladištenje Lego kockica IKEA Trofast je kao stvoran za vas.

Druga ideja je upotreba IKEA Kungsfors magneta kao držača za dečije igračke. Kako dečijoj sobi uvek treba dodatni prostor za odlaganje i držanje igračaka, ovi simpatični magneti montirani na zidu mogu u velikoj meri da doprinesu manjem neredu u dečijoj sobi. Ako je vašoj maloj princezi potrebna kućica za lutke IKEA Kallax može dobro da vam posluži u te svrhe. Nije vam čak ni potreban pravi krov na ovoj kućici jer ga možete tapetama oslikati na zidu.

IKEA Sundvik stolica vam pruža toliko mnogo različitih mogućnosti stilizovanja i prilagođavanja dečijim potrebama da je teško odabrati najlepšu. Ako smemo da imamo favorita onda je to simpatični naslon u obliku sovice.

Još inspirativnih ideja koje će ukrasiti detinjstvo vaših najmilijih potražite u našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Jamesandcatrin

Povezane teme