Unikatan IKEA nameštaj

Bilo da želite da priznate to ili ne, kompanija IKEA pruža idealnu priliku uključivanja modernog dizajna u vaš prostor bez ikakvog probijanja granica budžeta...

Njihovi povoljni komadi su veoma funkcionalni i praktični, svedeni na potpune osnove koje se nakon nekog vremena mogu učiniti dosadnim. Na svu sreću, postoje određene kompanije koje mogu vašim IKEA komadima pružiti dodatne finiše ili jednostavne male modifikacije u zavisnosti od toga šta zapravo želite i dokle ste spremni da idete. Predstavljamo vam nekoliko brendova koji se bave proizvodnjom nameštaja i njihove dodatke koje su spremili za čuvenu švedsku kuću i učinili njene komade još primamljivijim potrošačima.

Ukoliko niste spremni da sami kreirate neke od ovih modifikacija, postoje veoma stručni profesionalci koji mogu nadograditi vaše elemente nameštaja visokokvalitetnim finišima. Delimično ručno izrađeni komadi mogu učiniti da vaši osnovni IKEA ormari sa njihovim ručno kreiranim vratima budu dostupni po veoma razumnim cenama. Kvalitet i pažnja pružena detaljima, pružaju nameštaju kompanije IKEA prilagođen i veoma privlačan izgled, koji će uštedeti 30% do 40% vašeg novca.

Mykea je formirana kao način prilagođavanja IKEA nameštaja tako da bi mogao da izgleda potpuno drugačije od ostalih. Ovaj podbrend je uposlio kreativne veštine svojih prijatelja umetnika kako bi na kraju bio sastavljen od dizajnera koji pretvaraju potpuno ogoljene elemente IKEA nameštaja u lične i unikatne predmete. Dizajneri okupljeni oko iste ideje, na kraju su kreirali kompaniju koja radi pod okriljem švedskog giganta i sa lakoćom pretvara njegov regularni nemeštaj u zabavne i ulepšane kreacije.

Prettypegs je još jedna švedska kompanija koja se kao i nekoliko drugih brendova već četiri godine bavi dizajniranjem stilskih opcija nogara koje se savršeno uklapaju u IKEA nameštaj. Bilo da kupci žele da dodaju nešto boje ili karaktera u svoju baznu sofu ili sto, ovaj brend nudi raznovrstan dizajn.

Bemz pokriva potrebe IKEA nameštaja za različitim tkaninama i omogućuje njegovim korisnicima različite vrste modifikacija. Njihove presvlake se uklapaju sa sofama, stolicama, tabureima, krevetima i svim ostalim komadima, koji sada mogu dobiti različite moderne obrase i boje koje mogu uneti novi život istrošenom ili zastarelom tapacirungu.

N.Đ.

Povezane teme