Prilagođavanje IKEA nameštaja prostoru vaše dnevne sobe

Verovatno ste već spoznali magična svojstva IKEA nameštaja.

Ako niste, otkrićemo vam u čemu je njihova tajna – toliko su laki za uklapanje u sve vrste uređenja savremenih prostora, a još lakši za stilizovanje po želji. Ako imate nekoliko IKEA komada nameštaja u svom posedu kojima ste spremni da podarite novi izgled i namenu, ostanite sam nama jer smo vam pripremili pregršt inspirativnih ideja zahvaljajući kojima ćete ih uklopiti u vašu dnevnu sobu.

SOFE, FOTELJE I STOLICE

U središtu pažnje u svakom dnevnom boravku svakako je sofa, mesto za sedenje. IKEA Ektorp, Stockholm, Karlstad sofa i Ekebol mogu poprimiti sasvim novi izgled i biti osveženi zahvaljujući novoj boji, nogarama ili tkanini, šta god da vam se više sviđa i sa čim vam je lakše da radite. Ako vam nedostaje prisustvo neke lepe stolice u dnevnoj sobi, IKEA Loksta ili Tullsta mogu biti vrlo simpatično rešenje u novom ruhu u vidu presvlake ili tapacirunga.

MESTA ZA SKLADIŠTENJE I TV JEDINICE

U svakoj dnevnoj sobi mora postojati mesto za odlaganje. Uz pomoć IKEA Expedit, Kallax, Besta, Ivar i Stockholm komada nameštaja lako možete imati vrlo praktična mesta za odlaganje različite palete stvari. U zavisnosti od toga sa koliko prostora u dnevnoj sobi raspolažete kao i koliko stvari imate nameru da skladištite, među ovim ormarićima i policama sigurno ćete pronaći onaj komad nameštaja koji vam savršeno odgovara. Boja, kontaktni papir i samolepljive tapete mogu vam poslužiti za stilizovanje ovog nameštaja.

MALI KUĆNI BAROVI

Mali kućni bar je gotovo nezaobilazan u svakom savremenom domu. Zahvaljujući IKEA Ivar, Kallax, Valje i Vittsjo jedinicama možete napraviti vaš mali kućni bar, stilizujući ga pri tom na način koji vam se najviše dopada.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme