Praktične ideje za korišćenje IKEA Rast komoda

IKEA brend je vrlo lako zavoleti.

Praktičan i inspirativan nameštaj koji nudi, lako se uklapa u većinu savremenih stilova. Iznad svega, oni detalji koji se ne uklapaju vrlo lako se mogu prilagoditi potrebama pojedinaca. IKEA nameštaj se odlikuje bezvremenskim stilom i funkcionalnim dizajnom zbog čega od jednog komada nameštaja možete dobiti šarenoliku paletu korisnih predmeta za vaš dom. Naša današnja tema je vrlo simpatična IKEA Rast komoda. Ovu univerzalnu komodu možete stilizovati po želji i koristiti gotovo u svim prostorijama vašeg doma. Ako vam je u tom pogledu potrebno malo nadahnuća, obratite pažnju na redove koji slede.

IKEA Rast noćni ormarići

IKEA Rast komodu možete pretvoriti u stilski noćni ormarić sa mnogo prostora za čuvanje vama važnih stvari. Idealno je rešenje za manje spavaće sobe kojima nedostaje dodatnog prostora. Uzmite u obzir boju i stil koji se proteže kroz vašu spavaću sobu i u skladu s tim prefarbajte, oblepite tapetama ili dekorišite tkaninom vaš IKEA Rast ormarić. Možete mu podariti glam izgled zamenom ručki ili gornje površine, kao i dodatkom u vidu okvira na svakoj fioci. Efekat ostarelog drveta je takođe vrlo privlačna varijanta koju možete isprobati na ovoj komodi, ako težite ka vintage ili shabby chic stilu. Ombre stil je predviđen s druge strane za modernije varijante uređenja.

DRUGI NAČINI STILIZOVANJA IKEA Rast komoda

Ova zgodna komoda može se koristiti i u dečijoj sobi za odlaganje njihove garderobe i igračaka. Takođe u kuhinji ona može da postane prostor za skladištenje namirnica i povrća. Osim toga ako u hodniku nemate konzolni sto, od ove komode možete da napravite vrlo upečatljivu varijantu koja će vam obezbediti mesto za odlaganje različitih stvari. I na ovim mestima najlakši način da prilagodite IKEA Rast komodu svojim potrebama je da joj podarite novu boju, nogare, neobične ručke ili točkiće ako vam je potrebna mobilna varijanta.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme