Opremite sobu za bebu uz pomoć kompanije IKEA

Ukoliko očekujete malo čudo, onda vas verovatno tona stvari potpuno sluđuje – koje ime izabrati, šta kupiti pre nego što se dete rodi i kako dekorisati jaslice za svog novog člana porodice...

U pomoć nam dolazi kompanija IKEA, koja predstavlja mesto u kome možete kupiti nov i jednostavan nameštaj po razumnim cenama i ne zaboravimo, komade koji mogu biti veoma lako prilagođeni.

Kolevke

IKEA poseduje veoma lepe linije kolevki, koje uključuju Gulliver, Stuva, Sundvik, Hensvik, Sniglar, Gonatt i različite njihove varijante, sa i bez prostora za odlaganje stvari, u ponudu. Svaka kolekcija sastavljena je od savremenih komada namenjenih enterijerima istog duha, ali istovremeno ostavljaju dovoljno prostora za modifikacije, ukoliko se nameštaj ne slaže baš najbolje sa vašim jaslicama.

Stolovi za presvlačenje

Stolovi za presvlačenje predstavljaju ključne komponente svake sobe za bebe, a njihovo kreiranje postaje veoma lako kada posedujete nekoliko IKEA predmeta pri ruci. Kupite neku od IKEA Kallax, Expedit, Rast ili Hemnes linija i kreirajte predivan sto za presvlačenje koji se savršeno slaže sa vešim ambijentom.

KEA poseduje bezbroj tutorijala na internetu, postanite kreativni i stvorite nešto što ćete voleti, farbati, lakirati, konstantno dekoristati, prekriti drvetom i šperpločom ili na bilo koji drugi način. Dobra stvar kod ovakvog nameštaja jeste što poseduje obilje prostora za smeštanje stvari, polica i otvorenih ostavinskih površina, a kada očekujete bebu, one će vam biti potrebne u velikim količinama.

Stolice

Svaki roditelj mora imati neku stolicu ili sofu kako bi se komotno smestio u dečijoj sobi, čitao, dremao ili se relaksirao tokom vremena provedenog sa bebom. Najpopularnija opcije predstavčljaju Poang i Strandmon komadi nameštaja, od kojih je prvi veoma udoban i poseduje mesto za odmor nogu, ukoliko vam je potrebno, a drugi je udobna stolica za ljuljanje, koja je savršeno rešenje za jaslice jer ljuljanje, kao što svi znamo, pomaže roditeljima da smire i uspavaju bebu.

N.Đ.

Povezane teme