Napravite sami svoj mini bar

Mali kućni barovi su uvek dobra ideja.

Bilo da imate za njih zaseban prostor ili samo mali ugao u dnevnoj sobi, nije važno. Ono što je bitno, je želja da stvorite nešto što će doprineti dobrom raspoloženju vas i vaših gostiju. Sa letom u punom jeku, potreba za mini barom je još intenzivnija, jer osvežavajuća pića mogu da spasu dan. Kako biste kreirali svoj lični mini bar ne treba dalje da tražite od IKEA proizvoda. Postoji čitava paleta polica, kolica, komoda i drugih predmeta koje možete pretvoriti u vaš mini bar.

Mini kućni bar koji će stajati na jednom mestu možete da napravite od IKEA Tarva komode, Kallax jedinice, Sniglar stola, Ivar ormara, Mulig polica, Vittsjo stola, kao i od Satsumas postolja za cveće. Osim ovih delova nameštaja i brojne druge IKEA artikle možete stilizovati sa ovom svrhom. Dekor samog bara, kao i izbor predmeta koji će biti osnova, zavise od vašeg ukusa i stila koji preovladava vašim životnim prostorom. Najjednostavnije rešenje je farbanje u željenu boju, korišćenje samolepljivih tapeta, dodavanje unutrašnjih svetala, kao i šine za čaše. Takođe, vaš bar po želji može biti otvorenog ili zatvorenog tipa, sa dodatkom u vidu stakla u gornjem delu.

Za razliku od statičnih, pokretni mini barovi su karakteristični po točkićima koje imaju ispod sebe, što znači da ih po želji možete premestiti tamo gde su vam potrebni. Takođe Tarva komoda, Kallax jedinica i Vittsjo sto, kao i Nornas bočni sto, mogu da vam posluže u ove svrhe. Ovim stolovima možete dati svoj lični pečat u vidu boje, kolaža, vrata i slično.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE IKEA

Povezane teme