Odaberite Sundvik krevetac i krevet za dečje sobe

IKEA krevetac i krevet Sundvik neverovatan su izbor za vaše mališane - prvo bebe, a zatim malo stariju decu!

Kada govorimo o krevecu, može se postaviti na dve različite visine, a dečji krevet se može izvući kako vaše dete raste. Oba dela su osnovna i možete ih personalizovati kako bi ih vaše dete zavolelo. Slikanje i bojenje u spreju su uvek najlakši način za preobražaj bilo kog dela, a takođe možete potražiti razne šablone ili nalepnice sa junacima koje vaše dete voli.

Isprobajte farbu na dasci da biste postigli kreativnost svog deteta ili obesite zabavni venčić sa resama. Dobijte još fenomenalnih IKEA ideja u našoj galeriji fotografija.

Sundvik krevetac

Sundvik je odličan komad koji se može kasnije kao dete malo poraste pretvoriti u kauč. Dolazi u belim i tamnim nijansama, ali naravno da ga možete obojiti bilo kojom bojom koja odgovara prostoru vašeg deteta. Takav krevetić lako može biti lako uklopljen u boho, rustičnii, savremeni, minimalistički i bilo koji tematski prostor - potpuno je univerzalan i običan.

Začinite ga resama, trakama i drugim stvarima koje volite. Vaša beba će obožavati ovu malu sobu!

Kreveti Sundvik

Krevet Sundvik je kul komad za dečiju sobu - dolazi u raznim bojama i može se preurediti kako bi odgovarao prostoru. To je univerzalni komad sa vintidž osećajem i idealan je za mnoge prostore: nordijske, savremene, moderne, boho, retro itd. Začinite ga baldahinom za bajkoviti izgled ili okačite malo svetla kako bi naglasili prostor za spavanje i dopustili detetu da uživa! Kreveti Sundvik takođe su neverovatni za zajedničke prostore, a ako imate decu različite starosne dobi, možete odarati krevetac i krevet,koji zajedno izgledaju savršeno.

N.V.T.

Izvor DigsDigs

 

Povezane teme