Nove IKEA praznične dekoracije za 2020. godinu

Vreme praznika i darivanja nam se laganim hodom približava.

Svako od nas će u tom pogledu želeti da svoj dom ukrasi na poseban način i da stvori prijatnu atmosferu u kojoj će uživati sa svojom porodicom. Ako ste u potrazi za božićnim i novogodišnjim dekorativnim elementima, IKEA bi mogla u tome da vam pomogne. Ovogodišnji asortiman IKEA božićne dekoracije je zaista izvanredan.

Kreiran sa željom da kvalitet energije u vašem domu podigne na viši nivo, asortiman dekorativnih predmeta IKEA brenda je nešto što će vam mamiti osmeh na licu tokom praznika. Posebno kreirana kolekcija za ljubitelje minimalističog stila uređenja, IKEA paleta božićnih lampica osvetliće vaš dom i uneti toplinu u njega. Pokušajte smo da zamislite to savršenstvno u vidu lampica različitih boja koje trepere naizmenično, pomešanih sa nekim rustičnim i živopisnim akcentima. Toplina ovih lampica učiniće praznične dane u vašem domu čarobnim i zaista vrednim pamćenja. Sa kolekcijom koja nosi naziv STRALA možete ukrasiti zidove u svom domu, prozore, stolove i sve druge površine po vašem izboru.

Pored lampica u IKEA božićnoj ponudi nalaze se takođe i tanjiri i posude za pripremu i posluživanje hrane, koji zajedno sa stolnjacima na kojima su zanimljivi uzorci odišu skandinavskim stilom. Praznični asortiman tekstila protkan radošću i bogat uzorcima, inspirisan je skandinavskim nasleđem, a mogu vam poslužiti jednako pri neurednio sesijama pečenja kao i za dekor praznične trpeze. Takođe ako želite da date svoj mali skromni doprinos održivosti, kućni IKEA tekstil može da bude idealan za umotavanje novogodišnjih i božićnih poklona.

Uz malo kreativnosti IKEA će vam pomoći da ovu godinu ispratite kako dolikuje i dočekate novu u predivnom okruženju. Nezavisno od toga da li živite po sloganu "manje je više" odnosno pratite li minimalistički pristup ili volite praznični glam pun svetlucavih detalja, uz IKEA božićne dekoracije svoj dom možete pretvoriti u zemlju čudesa. Ovogodišnji izbor ukrasa koje vam IKEA donosi učiniće vam praznike nezaboravnim.

Ž.J.

Izvor: Decoholic

Povezane teme