Najbolje prilagođeni IKEA nameštaj za eksterijere

Zajedno sa letnjim danima i toplim vremenom, pravo je vreme za dodavanje veoma lepih akseosara ili novog nameštaja koji će naš život učiniti lepšim...

U slučaju da je kompanija IKEA vaš najbolji prijatelj, onda znate koliko ona rešeja nudi kada je u pitanju dizaniranje i činjenje naših površina boljim, interesantnijim i komfornijim na najlakši mogući način.

Sada vam predstavljamo nekoliko najboljih komada švedskog brenda, koji vam omogućuju maksimalnu slobodu prilikom prilagođavanja i oslobađaju vašu kreativnost prilikom dizajniranja spoljnih površina, bilo da se radi o malim balkonima, velikim terasama ili dvorištima.

Nameštaj

Nameštaj kompanije IKEA razvija vašu maštu i omogućuje vam da startujete svoje projekte kao nikada do sada. Najpopularnija ideja jesu eksterijerni barovi ili korpe za hlađenje pića, kreirani od IKEA barskih kolica, pretvorenih u stilske predmete obeležene bojama i izgledom koji preferirate ili od nekoliko komoda u drugom slučaju.

Ukoliko vam je potreban mali komad, iskoristite neku od IKEA sadilica i dodajte im podmetače, što će biti sasvim dovoljno za stvaranje krajnje jednostavnog bara. Mesta za sedenje su druga stavka na svačijoj listi, a u našim eksterijerima jedna klupa  će završiti posao. Nevezano sa vašim izborom IKEA modela, sve što je potrebno jeste da ga prefarbate i dekorišete kako god da želite.

U slučaju da se osećate posebno kreativnim, možete iskoristiti IKEA dnevni krevet i pretvoriti ga u udobnu sofu namenjenu eksterijerima. Poslednje, ali ne i najmanje važno jeste dodavanje stočića, a u ovom slučaju najbolje je opredeliti se za male piknik modele, neke od modela hoklica kompanije IKEA ili bilo koji niski komad kreiran od klupe ili običnog modela, što takođe donosi obilje mogućnosti za probu.

Ostali predmeti

Kada se radi o ostalim veoma interesantnim modifikacijama IKEA nameštaja, kao prve, nameću se sadilice ovog brenda. Biljke u saksijama i cvetne vrste mogu svaki eksterijerni prostor učiniti daleko živopisnijim, dok njihove saksije ne morate svrstati u konvcencionalne norme i slobodno koristite bilo koje činije po svom izboru, ujedno kreirajući pomalo slobodouman izgled. IKEA Lattenrost daske, sa druge strane, mogu biti pričvršćene na zidne površine i pomoći vam da dobijete predivne nosače svojih saksija, što je idealno rešenje za male površine i balkone.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme