Kućna kancelarija opremljena IKEA nameštajem i aksesoarima

IKEA kućna kancelarija poseduje monohromatski dizajn i dekorisana je kompletno predmetima i opremljhena nameštajem čuvenog švedskog brenda...

IKEA nameštaj je predivan i postoji obilje predmeta i komada nameštaja ove kompanije, koji vam omogućuju dodavanje komfora i dekorisanje prostora. Kućna kancelarija koju vam predstavljamo potpuno je opremljena IKEA predmetima koji se savršeno uklapaju sa crno/belom kombinaciom boja ostatalih porostorija u stanu jednog švedskog bračnog para, čiji je jedini cilj je bilo stvaranje funcionalnog i komotnog radnog prostora.

Enterijer ove kućne kancelarije poseduje jednostavan dizajn sa "benč" radnom pločom povezanom zajedno sa jedinicama BESTÅ polica za odlaganje stvari. KULLABERG radne stolice i klasične TERTIAL radne lampe dodaju grafički kontrast i nešto retro vibracije svojim jednostavnim i klasičnim karakterom.

Za svoju kućnu kancelariju bračni par je izabrao prektične detalje iz opsega kuhinjskih proizvoda kompanije IKEA, kao što su EKBACKEN radna ploča, koja omogućuje veoma izdašnu površinu, sa komfornim mestima za dvoje i dodatnim pomoćnim komponentama iz SUNNERSTA serije.

Na tabli od plute, montiranoj na zidu, postavljene su BOTKYRKA zidne police, koje postaju deo veoma lepe i opuštajuće površine okružene motivacionim fotografijama koje prostoriji pružaju lični karakter, dok biljke u saksijama obogaćuju dvobojni ambijet i pružaju mu preko potrebnu dozu životne energije.

Pored toga što je potpuno funkcionalna, ova kućna kancelarija je personalizovana umetničkim delima i fotografijama vlasnika. Na tabli od plute smeštene su potografije, police i nekoliko lampi, odmah iznad radnog stola. Zadivljujuće okrugle staklene lampe kompanije IKEA privlače pažnju, dok malo drvo u saksiji pokraj njih oživljava celokupan prostor.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme