Kreativne i upečatljive ideje za stilizovanje IKEA Ivar ormarića

Kada se pomene jednostavnost i kada se razmišlja u pravcu praktičnosti – IKEA Ivar ormarići se nameću kao sasvim logično rešenje.

Kao klasičan primer ormarića za skladištenje, IKEA Ivar, idealan je komad nameštaja za stilizovanje i personalizaciju. Kako ga možete prilagoditi svojim potrebama i učiniti savršenim prikazom svoje kreativnosti, pokazaćemo vam na primerima koje smo sakupili u našoj galeriji.

RENOVIRANJE VRATA

Sve što vam treba da biste vratima IKEA Ivar ormara podarili nov izgled je kanta boje po izboru. Ako ste dovoljno vešti sa četkicom za slikanje, možete vrata ovog ormarića iskoristiti kao vaše platno. Apstraktni i geometrijski oblici mogu da ga učine vrlo dopadljivim i lako uklopljivim u širi spektar prostorija u vašem domu. Samolepljive trake i tapete su takođe opcija koja vam se nudi, a vrlo su zanimljive za kreiranje unikatnog nameštaja. Folije sa efektom školskih tabli su takođe interesantno rešenje, jer daju mogućnost vašim najmlađim članovima da na njima pokažu svoje umeće. 

DRUGE MOGUĆNOSTI

Ovom simpatičnom ormaru možete podariti sasvim nov izgled dodatkom u vidu interesantnih nogara. U zavisnosti od stila koji dominira vašim domom, ovaj detalj može biti u minimalističkom, skandinavskom ili pak ekelektičnom stilu. Vrata ormara možete učiniti prozirnim dodavanjem stakla, ili ih ulepšati izrezom po sredini koji ćete ispuniti drugim materijalom. Osim toga, ispod ormarića možete dodati još jednu policu i dobiti dodatni prostor za odlaganje. Spajanjem dva ili tri ova ormara dobijate neverovatan skladišni prostor.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme