Kolekcija IKEA nameštaja za ljubimce koja ističe njihovu važnost u vašem životu

Proizvodi brenda IKEA postali su nezamenjivi u savremenom domu.

Pristupačne cene i savremen dizajn, čine paletu nameštaja i dodataka za opremanje doma sa potpisom IKEA, najčešćim izborom savremenih ljudi. Međutim, nešto je nedostajalo, izdašnoj IKEA ponudi – proizvodi za kućne ljubimce.

Vični DIY projektima kreativni potrošači, prilagodili su potrebama svojih krznenih prijatelja veliki broj artikala švedskog giganta, od kućica za pse i mačke nastalih od komoda, taburea ili stolica preko stanica za hranjenje i ormarića za posip. I mada niko ne spori da su te ideje sjajne, IKEA je čula vapaj svih onih koji nisu toliko vešti u izradi proizvoda za ljubimce i kreirala jedinstvenu paletu nameštaja specijalno namenjenu kucama i macama.

Novi IKEA Lurvig asortiman nudi širok izbor zabavnih predmeta za sve četvoronožne članove vaše porodice. Kolekcija sadrži na desetine proizvoda među kojima su kreveti, tuneli, stubovi za grebanje, nosači, povodci, posude za hranu i svakako igračke. Najbolje od svega je što je dobar deo proizvoda dizajniran tako da se sa lakoćom uklapa u ključne IKEA predmete kao što je Kallax polica.

U tom pogledu izdvajamo krevet za mace Kallax u crnoj i zelenoj boji, grebalicu za mace koja se može obmotati oko nogare svakog stola, kao i mačiju kućicu Lurvig. U zoni namenjenoj psima nalazi se serija jednostavnih kreveta sa perivim prekrivačima, zabavnim igračkama i reflektujućim pojasevima. Takođe tu su i vodootporni pokrivači za zaštitu vašeg automobila i komada nameštaja od prljavih šapa.

Ž.J.

Izvor: Dornob

 

Povezane teme