Kako sve možete koristiti u svom domu IKEA Luroy i Lottenrost osnove za krevet?

Kada je IKEA nameštaj u pitanju nikad nam ne nedostaje inspiracije za njegovu upotrebu.

Pri tom ne mislimo samo na konkretne komade nameštaja već i na njegove delove koji mogu poslužiti za najrazličitije svrhe. Stilizovanje IKEA nameštaja postala je veština koju sve veći broj ljudi praktikuje stvarajući na taj način dopadljive i korisne predmete za svoj dom i njegovu okolinu. Naša današnja tema odnosi se na detalj u vidu IKEA Luroy i Lottenrost osnova za krevet od letvica.

Bilo da u svom posedu već imate ove osnove ili ćete nakon predloga koje vam danas predstavljamo poželeti da ih nabavite, mogućnosti za njihovo prilagođavanje potrebana vašeg doma su neverovatne. Najjednostavniji način da ih iskoristite je da ih pretvorite u mesta za kačenje najrazličitije palete predmeta uz pomoć metalnih kukuca. Možete ih postaviti u kupatilu, u hodniku ili u spavaćoj sobi i na njima odlagati peškire, šešire, marame, i sve drugo što poželite.

IKEA Luroy i Lottenrost osnove možete ostaviti u njihovim osnovnim bojama ili ih prefarbati po želji kako bi se lakše uklopile u vaš životni prostor. Na tremu ili terasi od ovih simpatičnih letvica možete napraviti stalak za cveće, kačeći pletene korpe za njih. Vrlo korisne mogu vam biti i u kućnoj kancelariji umesto uobičajenih polica, gde mogu postati vaši držači za kancelarijski materijal.

Njihova primena u kuhinji je takođe moguća jer mogu poslužiti kao savršemo mesto za odlaganje posuđa poput tiganja, šerpi i sl. Osim toga ako za njih zakačite neke lepe metalne korpice uvek možete na dohvat ruke u svojoj kuhinji imati celu paletu začina, kao i svežeg začinskog bilja, voća i povrća. Višečlana porodica od ovih zanimljivih letvica može da ima veliku korist jer je u hodniku moguće veliki broj jakni i obuće zakačiti za njih bez kreiranja uobičajenog nereda.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastičan svet IKEA Luroy i Lottenrost osnova.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

 

Povezane teme