Kako od IKEA nameštaja napraviti komode za presvlačenje beba?

Svakoj sobi za novorođenče je potreban prostor za presvlačenje.

Komoda na kojoj je podloška za presvlačenje je najčešća opcija koju mlade mame biraju. Bez ovog komada nameštaja biće vam vrlo zahtevano presvlačenje bebe na krevetu ili negde drugo. Međutim, ponekad artikli koji se mogu pronaći u prodaji ne odgovaraju u potpunosti vašim željama ni prostoru kojim raspolažete. U tom pogledu IKEA vam stoji na raspolaganju. Od velikog broja IKEA nameštaja možete da napravite ovaj vrlo koristan artikal. Možda već imate neke od fiokara, polica i sličnih komada nameštaja brenda IKEA koje možete da iskoristite, a možda vas naši predlozi inspirišu da ih nabavite.

IKEA HEMNES KOMODA

IKEA Hemnes komoda je idealan komad nameštaja, koji možete pretvoriti u sto za presvlačenje bebe. Ona vam obezbeđuje mnogo prostora za odlaganje kao i vrlo prostranu površinu za presvlačenje, na kojoj možete držati sve sitnice koje treba da su vam na dohvat ruke. Fioke ove komode vam obezbeđuju zatvoren prostor za bebine stvari i pelene, držeći pri tom sobu u savršenom redu. Ovu komodu možete prilagoditi svom stilu na najrazličitije načine – prefarbajte je, prelepite samolepljivim tapetama ili promenite ručke na fiokama.

IKEA KALLAX / EXPEDIT POLICA

Police za knjige IKEA Kallax ili Expedit predstavljaju veliki prostor za odlaganje i ujedno savršeno mesto za presvlačenje bebe. Ako više volite otvorene nego zatvorene police, pronašli ste savršen komad nameštaja za bebinu sobu. Takođe ako vam ipak treba poneka fioka, uvek je možete dodati ovim policama i na taj način ih upotpuniti, ili prazne police ispuniti pletenim korpama. Takođe i njih možete stilizovati po svom ukusu.

IKEA TARVA KOMODA

IKEA Tarva komode različitih veličina odlične su za upotrebu umesto originalnih stolova za povijanje beba. Njihova glavna prednost je u pogledu prostranih fioka koje su savršene za bebinu garderobu i sve druge sitnice koje su vam potrebne. Iskoristite mogućnost da ih prefarbate u bojama koje vam se dopadaju, oblepite ih samolepljivim tapetama, dodajte im neke stilske poteze i imaćete jedinstvenu komodu za presvlačenje bebe, u boho, šik, glam ili rustičnom stilu.

IKEA MALM KOMODA

IKEA Malm komoda je idealno rešenje ako vam nije potrebna velika komoda, sa mnogo fioka. U njoj ima sasvim dovoljno mesta za stvari za bebu koje svakodnevno koristite a njena gornja površina je vrlo praktična i može svoje mesto da pronađe u svakom prostoru, bez obzira na njegovu veličinu. Ovu komodu takođe možete po boji i dezenu prilagoditi svojim potrebama i stilu dečije sobice.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme