Izrada bočnih stolova od različite palete IKEA predmeta

Mali pomoćni bočni sto je onaj bez kog boravak u dnevnoj sobi ne bi nikad bio toliko udoban.

On je svoje mesto pronašao kraj vaše sofe ili u nekom zgodnom uglu, pri čemu služi za odlaganje šolje sa kafom, daljinskih upravljača, knjiga i svega drugog što vam je potrebno da dohvat ruke. Ako već nemate jedan, a razmišljate o tome da ga nabavite, IKEA je tu da vam pomogne. Osim gotovih IKEA bočnih stolova, od različite palete IKEA proizvoda sa lakoćom možete da kreirate sami mali bočni sto. Danas vam donosimo fantastične ideje koje će vas sigurno inspirisati da napravite zgodan i koristan bočni sto za vašu dnevnu sobu.

ZAŠTO BAŠ IKEA PREDMETI?

Pre svega zbog svoje jednostavnosti i mogućnosti da lako podarite personalizovan izgled željenim predmetima. IKEA Nesna vrlo lako može da se pretvori u funkcionalan bočni stočić, ako volite nameštaj modernog izgleda. IKEA Trolsta je takođe vrlo zanimljiva ideja za stilizovanje zbog svojih upečatljivih nogu i bele boje koja joj daje jednostavnost. Ovaj komad nameštaja je izvrsan za sve one koji vole starinske detalje u prostoru.

Takođe IKEA Frosta stolica može da vam posluži da biste stvorili vaš unikatan bočni sto. U gornjem delu možete staviti materijal po vašem ukusu koji će najbolje odgovarati vašem životnom prostoru. A vrlo kreativan poduhvat je korišćenje IKEA Viktigt daske za sečenje za površinu stola, pri čemu po želji u donjem delu možete odabrati metalne ili drvene nogare.

Mogućnosti su neverovatne jer je misija brenda IKEA da vas ne ograničava već da vas pri svakom koraku nanovo inspiriše. Zavirite u našu galeriju i okrijte još ideja za pravljenje fantastičnih bočnih stolova.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme