IKEA - TOP 10 KUHINJA ZA 2015.

Kuhinja bi trebalo da bude funkcionalno i praktično mesto, ali takođe mora da izgleda prijatno i lepo...

IKEA je brend koji nudi spoj funkcionalnosti i estetike, moderne kuhinje koje će vas sigurno motivisati i inspirisati vas. IKEA kao i uvek promoviše kežual i udoban stil koji će bez bilo kakve sumnje izgledati vrhunski kada se primeni u kuhinji. IKEAk se razlikuje od ostalih brendova nameštaja, jer IKEA ne prodaje samo nameštaj za kuhinju, već nas uči kako da dizajniramo opuštajući i domaćinski ambijent u kuhinji.

Mi smo danas odabrali 10 IKEA kuhinja koje će vas sigurno inspirisati.

BELA IKEA KUHINJA

Beli drveni paneli uobičajeni su za kuhinje koje su inspirisane kantri stilom. IKEA ove godine želi da opuštenu atmosferu unese u vaše domove. Ofarbani u belo, drveni paneli daju nežan osećaj u IKEA kuhinji, dok sivkasti elementi donose boju i visok kontrast u ukupnom modernom i prijatnom kuhinjskom ambijentu.

SAVREMENA IKEA KUHINJA

Veliko crveno kuhinjsko ostrvo sa belim mermernim radnim pločama je centralna tačka u ovoj IKEA kuhinji i sigurno postavlja funkcionalan i organizovan nastup u enterijeru. Odlična je kombinacija crvene i bele boje, kao i prekrasnih vizuelnih efekata koji dolaze iz kvadratnih pločica.

ŠARMANTNA IKEA KUHINJA

Ova IKEA kuhinja je jako mala, ali veoma šarmantna. Suptilna šema boja u IKEA kuhinji osvaja svojom jednostavnošću. Neutralni tonovi pomešani sa tamnim motivima stvaraju visok kontrast u IKEA kuhinji, dok raspored omogućava neophodnu funkcionalnost.

BELO PLAVA IKEA KUHINJA

Bela i plava šema boja je savršena za kreiranje osvežavajućeg i opuštajućeg izgleda u ovoj IKEA kuhinji, kao što možete videti na fotografiji. Beli kuhinjski kabineti kombinovani su sa drvenim elementima od bora i stvaraju ugodnu i toplu atmosferu u IKEA kuhinji. 

CRNA IKEA KUHINJA

Crni kuhinjski elementi će biti veliki trend u 2015. godini, zbog mistike i senzualne prirode crne boje. IKEA kuhinja sa crnim ormarićima odražava oštar, hrabar i ambijent koji zrači, koji će sigurno izgledati izuzetno i osvežavajuće u vašem domu.

METALNO SIVA IKEA KUHINJA

Kombinacija metalno sive i hrastovog drveta predstavlja spoj prirodnog i modernog u IKEA kuhinji i pruža elegantan i prijatan ambijent. IKEA kuhinja u toplim tonovima prirodnog drveta izgleda veoma praktično, funkcionalno i uredno.

IKEA KUHINJA U BELIM TONOVIMA

Ova IKEA kuhinja izgleda tako sveže i živopisno. Iako je u belim tonovima IKEA kuhinja savršeno sarađuje sa veselim kvadratima na tepihu, sa osvežavajućim i jarkim bojama koje su suprotnost beloj, čistoj IKEA kuhinji.

MALA IKEA KUHINJA

IKEA uvek nudi dobra rešenja kada su u pitanju male kuhinje, koje će se divno uklopiti u vaš mali stan. Crveno-bela je zaista blažena kombinacija i stvara moderan i svež izgled IKEA kuhinje. U ovom slučaju IIKEA je takođe izabrala lepe podne pločice sa crnim motivima.

IKEA KUHINJA KOJA IZGLEDA KAO DNEVNA SOBA

Ovde IKEA spaja kuhinju sa dnevnom sobom. Standardni kuhinjski elementi izgledaju poput pravog nameštaja za dnevnu sobu pa tako IKEA predstavlja novi model kuhinje koji zapravo uopšte ne izgleda kao kuhinja.

IKEA KUHINJA ZA MALI PROSTOR

Sa malim kuhinjama potrebne su pametne ideje kako bi maksimalno iskoristili svoj prostor. Ova IKEA kuhinja nudi rešenje, elemente za odlaganje koji su smešteni oko celog okvira vrata. Elementi sa staklenim frontovima čine prostor otvorenijim. Dodatne efekte stvorićete rasvetom, a na taj način možete i izložiti svoje omiljeno stakleno posuđe i ukrasne predmete.

Povezane teme