IKEA nameštaj za maksimalni komfor tokom leta

Tradicionalna stilom, moderna i funkcionalna, GRÖNLID sofa kompanije IKEA, veoma brzo postaje novi omiljeni komad nameštaja u svakom enterijeru...

Raznovrsan, sekcioni element, može biti adaptiran u savršenom maniru, kako bi se na idealan način prilagodio bilo kom životnom prostoru.

Visoki leđni nasloni, različite presvlake, komotni jastuci i skriveni delovi za odlaganje stvari, čine GRÖNLID garnituru pravim izborom čitave porodice. Kada su ostavinski segmenti ovoliko pristupačni u sklopu funkcionalnog nameštaja, veoma je lako urediti i transformisati enterijer od igrališta, do mesta za relaksaciju i uživanje u TV programu, radnu zonu, pa čak, i trpezarijski prostor.

GRÖNLID sofa dolazi u nekoliko boja i konfiguracija kako bi se uklopila u različite enterijerne kombinacije. Prilikom dizajniranja tradicionalnih komada nameštaja, kompanija IKEA ne želi da oživljava prošlost, već uzima samo najbolje iz proizvodnih mogućnosti današnjice i osigurava relevantne proizvode svim trenutnim potrebama korisnika, uklapajući ih u njihov fluidni način života.

N.Đ.

Povezane teme