IKEA nameštaj za decu

Ako ste ikada pomislili kako bi bilo lepo da predmeti dizajnirani za decu mogu da budu fleksibilni i da rastu zajedno sa njima, IKEA je našla rešenje i za to...

Kompanija IKEA je upravo izbacila svoju novu FLISAT seriju, koja je specijalno dizajnirana, za klince od tri do dvanaest godina starosti. Komadi nameštaja iz ove kolekcije su kreirani od jednostavnog, ali sa druge strane i veoma stilskog borovog drveta, koje takođe uključuje i iznenađujuće detalje akcentovane svetlim bojama, kako bi održalo mlada srca vedrijim, a njihove prostore mnogo sadržajnijim.

Ali ipak, najbolja karakteristika sa kojom ovaj nameštaj dolazi, jeste ta što može biti savršeno prilagođen kako bi idealno služio tokom svake godine vašoj deci, uz mogućnost da raste i da se razvija zajedno sa njima.

Nove tehnologije koje kompanija IKEA uključuje u proizvodnju svih svojih elemenata za svetsko tržište, obezbeđuju proizvode koji su veoma otporni na svakodnevno habanje i korišćenje, ali one isto tako dozvoljavaju predmetima da isprate vaše mališane na njihovom putu odrastanja.

Predmeti koji potvrđuju ovu tvrdnju jesu sto i kućica za lutke iz ove kolekcije namenjene deci, u kojoj sto poseduje tri različite opcije za podešavanje visine u zavisnosti od uzrasta u kome se vaše dete nalazi, a onda kada vaša devojčica preraste svoju kućicu za lutke, možete je okačiti na zid kao dodatno mesto za odlaganje stvari.

U našoj galeriji imate priliku da vidite sva tri predmeta iz IKEA FLISAT linije proizvoda, koja sadrži sto za decu, koji pruža opciju podizanja svoje radne površine i otvaranja prostora za igračke ostale predmete, smeštenog u raznobojnim kutijama tik ispod same ploče.

Praktična kuća za lutke je potpuno neodoljiva kao igračka, ali će definitivno biti i mnogo lepša od bilo koje police koju posedujete u svom domu, što je nedvosmisleno čini veoma korisnom i dugovečnom.

Ako želite da budete potpuno sigurni da garderoba vaše dece neće nikada spasti sa čiviluka i razvlačiti se po podu, kuke iz kolekcije dolaze sa kupastim oblikom koji obezbeđuje sigurno mesto njihovim stvarima i zagarantovano rade u službi rešavanja ovog večitog problema.

N.Đ.

Povezane teme