IKEA NAMEŠTAJ KAO TV STALAK

Najčešće su televizori postavljeni na vitrinama, ne zbog tradicije, već zato što je jednostavno i praktično rešenje. Na ovaj način jedan komad nameštaja služi u dve svrhe...

IKEA TV stalci su posebno dobri u ovome. Govorimo o onim TV stalcima koje možete napraviti sami koristeći određene komade nameštaja iz IKEA.

Postoji mnogo mogućnosti, a mi vam predlažemo neke od njih:

Na primer, IKEA Exedit komoda ima veoma raznovrstan dizajn koji se može pronaći u IKEA ponudi. Ovaj primerak je izrađen od drvenih paleta i pretvoren je u jednostavan, donekle rustični TV stalak opremljen LED svetlima.

Ovo je još jedan način kombinovanja IKEA EXPEDIT sa paletama. U osnovi, polici za knjige su oduzete dve srednje police i tako je postala lepa IKEA TV komoda. Kako bi se popunile dve prazne pregrade sa strane, korišćene su kutije za skladištenje sitnica.

Ako ne želite da se vaš televizor nalazi u blizini poda, onda je ovaj model IKEA TV stalka odlično rešenje za vaš dom. Ovaj stalak je izgrađen korišćenjem dve Exedit jedinica. Izvadite dve police iz svake jedinice, okrenite ih horizontalno i stavite ih jednu na vrhu druge. Komad medijapana koristi se za leđa od stalka, tako da možete da prilagodite postolje i instalirate osvetljenje.

Ovaj IKEA sto izgleda kao prirodno postolje za televizor, s obzirom na praktičnost ovog komada nameštaja čija je visina idealna za TV stalak. Ali šta ako vam dosadi izgled. Tada možete dati svom IKEA TV stalku novi izgled. Ovaj komad nameštaja je dobio nova vrata od borovih dasaka, kako bi se sakrilo sve što se nalazi unutra i takođe je ofarbana u belo.

IKEA Besta kabinet/regal je takođe veoma svestran i možete ga koristiti kao postolje za televizor. To je minimalistički komad koji bi izgledao posebno lepo u modernom ili savremenom okruženju. Dovoljno je širok i ostavlja prostor za prikazivanje lepe vaze ili drugih dekorativnih predmeta.

Praktična opcija bi bila da koristite TV postolje kao jedinicu za skladištenje. U tom slučaju, možete koristiti par IKEA jedinica za izgradnju TV stalka koji sadrži mnogo prostora za skladištenje. Takođe možete koristiti pletene korpe koje se savršeno uklapaju bolje organizuju sve.

Iako pomalo nekonvencionalni, kuhinjski elementi mogu se pretvoriti i iskoristiti za kreiranje postolja za TV za dnevnu sobu. Uzmite ovaj dizajn za primer. Ovaj TV stalak je napravljen od visećih kuhinjskih elemenata IKEA. Ovaj TV stalak od drveta izgleda vrlo rustično.

Naravno, svi TV stalci ne moraju da budu tako veliki. Ako je televizor smešten u uglu, na primer, TV stalak treba da bude mali i kompaktan. Dakle IKEA PS kabinet mogao bi biti upravo ono što vam treba. Možete mu dati makeover, ofarbati ga i učiniti da se podudara sa vašim dekorom.

Zatim, tu je opcija za korišćenje stvarnog TV stalka umesto drugih komada IKEA nameštaja. Ovaj Lack TV IKEA stalak prilagođen je narandžastim nalepnicama i novim nogama. Izgleda stvarno praktično i lepo.

IKEA je uvek tu da ponudi jednostavne komade nameštaja koje uz malo mašte možete koristiti u druge namene.

M.L.

 

Povezane teme