IKEA nam predstavlja KURA krevete za decu

Uređenje dečije sobe, naročite one za dva i više mališana, zaista je poduhvat za svakog roditelja.

Pre svega želite da soba za vašu decu bude funkcionalna, ali i da kompletan prostor bude zanimljiv i deci dopadljiv, kako bi ih podstakao na brojne avanture. IKEA vam u ovom pogledu zaista može mnogo pomoći. Danas smo fokus usmerili na uređenje dečijih soba IKEA krevetima na sprat KURA.

Nudeći inovativni dizajn, i sasvim nov koncep kreveta na sprat, u odnosu na klasične dečije krevete na sprat, ovaj tip kreveta je pogodan za potkrovlja i generalno sobe sa nižim plafonima. Namenjen je deci od 6 godina pa na više, a predstavlja vrlo kreativan način ispunjavanja dečije sobe funkcionalnim nameštajem. IKEA brend je pri kreiranju ovog kreveta za nestašne mališane imao u vidu da želite maksimalno da iskoristite prostor kojim raspolažete.

Krevet na donjem delu je u ravni sa parketom, odnosno bez standarnih nogara. Ovo omogućava deci da lakše ulaze, kao i krevetu da staje tik ispod kosina krova. S druge strane krevet je multifunkcionalan, što se može videti kada se okrene naopako. Krevet KURA se u tom slučaju pretvara iz niskog u visoki krevet na sprat.

KURA dečiji krevet nije isključivo namenjen za spavanje dece. Ukoliko imate jedno dete, isto gornji krevet može koristit za spavanje, a donji kao prostor za igru, koji može biti ispunjen zanimljivim sadržajem. Na ovaj način donji deo kreveta postaje njegovo malo carstvo.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme