IKEA Foto lampe za stilizovanje savremenog doma

Ruku pod ruku sa IKEA brendom, zaista je lako dekorisati savremen dom.

Kada poželite da vaš životni prostor ulepšate, osvežite, učinite interesantnijim i svakako uživate u njemu, IKEA vam može ponuditi najrazličitija dizajnerska rešenja. Ako volite jednostavnost, klasiku i vidite lepotu u malim stvarima, naša današnja tema bi vas mogla zanimati. Reč je o IKEA Foto lampama. 

Dok smo prikupljali fotografije ovih IKEA lampi, bili smo prijatno iznenađeni njihovom svestranošću. Upravo ih njihova jednostavnost čini toliko praktičnim i lako uklopivim u svaki životni prostor, stil i način uređenja. Foto lampa je komad nameštaja insirisan predmetima s polovine prošlog veka. Dostupan vam je u širokoj paleti boja, od smaragdne, pa sve do srebrne.

Lakoća sa kojom ove lampe pronalaze svoje mesto u savremenim domovima je neverovatna. Mogu biti deo skandinavskog, modernog, minimalističkog, retro, pa čak i eklektičnog doma. Kada je u pitanju namena prostorije, zaista ne postoji mesto u kom nisu poželjne. Savršeno izgledaju u radnoj sobi, dnevnim sobama, dečijoj i spavaćoj sobi, kao i u trpezarijama. Viđene su takođe i u kupatilu i hodnicima, gde su naglasile suptilno eleganciju datog prostora.

Ono što je fantastično u vezi sa ovim lampama je to što ih možete postaviti same, u paru ili pak odabrati 5-6 komada, ako želite intenzivnije osvetljenje. Ako vam je potrebna dodatna inspiracija, zavirite u našu galeriju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme