IKEA BOŽIĆNI KATALOG

Došla je sezona davanja poklona, a IKEA je pripremila katalog koji će nas sve obradovati!

IKEA je već pripremila svoj božićni katalog, tako da već možete početi sa spiskom stvari na vašoj listi želja. Dok tradicija varira od zemlje do zemlje, Božić i Nova Godina su praznici koji uvek podstiču radost i sreću, oseća se praznični duh i davanje i primanje poklona ima posebnu draž u ovo doba godine.

Sa širokim izborom koji je IKEA propremila za svoje kupce lakše je nego ikada biti Deda Mraz!

Nama su se posebno dopale sledeće stvari, a nadamo se da će ovi kreativni kućni dodaci ulepšati i vaše dane praznika.

1. PRONAĐI RADOST U PEČENJU

Za Božić ispecite svoje tradicionalne švedske kolačiće od đumbira. Brzo i jednostavno možete sami sastaviti delove. Budite kreativni i ukrasite svoje kolače od đumbira glazurom i slatkišima. Na taj način pečenje može biti zabavan hobi za vaše ukućane. IKEA donosi rol kalup za rezanje kolača i kalupe od silikona za kolače od čokolade i marcipana.

2. BOŽIĆNI DANI POD ZLATNIM ZVEZDAMA

Ovog Božića unesite još više svetlosti u svoj dom asortimanom blistavih zlatnih ukrasa. Uz prekrasna svetla, sveće i ukrasne papire IKEA nudi viseće ukrase i stolnjake. Velika zvezda od papira je odličan predlog! Svetlo prolazi kroz papir i daje ugodan, nežan sjaj, bilo da visi u sobi ili na prozoru.

3. OSVETLITE SVOJ DOM

IKEA  je pripremila mnogo načina i ideja da osvetlite dom tokom praznika. Ukrasna rasveta pruža meko, toplo svetlo i stvara lepu siluetu ako je postavite na prozor ili na polici. Pored LED rasvete i dekorativnih fenjera IKEA nudi mirisne sveće koje će obasjati i uneti posebne arome u vaš dom.

4. PRONAĐI RADOST U PAKOVANJU POKLONA

IKEA ove godine predstavlja širok asortiman ukrasnih papira i ukrasnih kutija za božićne poklone. Svetlucavi i sjajni u tradicionalnim bojama Božića, zlatni, crveni i zeleni, vaši pokloni će biti lepši nego ikada pre.

5. LEPOTA JE U DETALJIMA

Dani Božića su čarobni trenuci koje najčešće slavimo uz porodicu i prijatelje. Sa crvenim IKEA ukrasima u tradicionalnom stilu i udobnim detaljima poput papuča, rasvete, neće vam biti teško da se opustite i uživate.

6. PRONAĐITE RADOST U OPUŠTANJU

Dane preznika volimo da provodimo u toplom krevetu, sa svojom porodicom, gledajući omiljeni praznični film. Za neophodnu udobnost se IKEA potrudila i ove godine, pa u božićnoj ponudi donosi lagane deke od vune i akrila, navlake za jastučnice, ukrasne pletene jastučnice i prostirke od ovčje vune.

7. PRONAĐITE RADOST U NOVIM POČECIMA

Prve dane januara dočekajte sa dozom glamura. IKEA je pripremila glamurozne dodatke u boji zlata kojima ćete dekorisati trpezarijski sto na jedinstven i krerativan način.

M.L.

 

Povezane teme