Ideje za stilizovanje IKEA ogledala

Nemoguće je ušetati u jedan savremen dom a da on ne poseduje makar jedno ogledalo.

Od ulaznih vrata, preko kupatila pa sve do spavaće sobe – ogledala su posvuda. Davno davno ljudi su otkrili fantastičnu sposobnost ogledala u vidu vizuelnog povećanja prostora, prelamanja svetlosti i unošenja lepote u enterijer. Svojim stilom i okvirom, ogledala mogu da istaknu vaš ukus i predstave vas u najlepšem svetlu. Iako je na tržištu moguće pronaći neverovatno mnogo vrsta, oblika i veličina ogledala, ona kojima možete dati vaš lični pečat su neprocenjiva. U tom pogledu predlažemo Vam IKEA ogledala koja sa lakoćom možete stilizovati i učiniti fantastičnim dekorom vašeg enterijera.

U ponudi je izuzetno mnogo ogledala brenda IKEA, od IKEA Nissedal, preko IKEA LOTS i IKEA Hovet, koja željno čekaju da postanu deo vaše svakodnevice. Kako ih možete stilizovati? Veoma lako zapravo, uz dodatak novog rama. Potpuno nov ram ili stari a prefarban nekom drugom bojom, na vama je da odlučite šta se više uklapa u prostor u kom živite. Takođe ako vladate tehnikom dekupaža možete mu podariti vintage efekat, ili ga obložiti tkaninom za zaista jedinstven utisak.

Druga opcija odnosi se na kačenje ogledala. U većini slučajeva ogledala se pomoću kukica kače na zid, a vi možete okačiti o kožni kaiš, konopac, žicu ili neki drugi materijal koji će poslužiti kao dodatni dekor prostoru. Pre nego što pristupite dekorisnju vašeg IKEA ogledala, odaberte savršeno mesto za njega; ono koje će mu laksati i na kom će vam najviše trebati.

Treća ideja za one najodvažnije među vama je da od različitih IKEA ogledala stvorite svoje unikatno ogledalo. IKEA Lots ogledala su kao stvorena za taj poduhvat jer vam daju mogućnost da kreirate vrlo zanimljive geometrijske oblike. Takođe IKEA Honefoss, šestougaono ogledalo je fantastičan izbor za osveženje životnog prostora, a na zidu ga možete prikazati na neverovatno mnogo načina. Osim toga i sve IKEA komade nameštaja sa ravnim površinama poput malih stolova za kafu ili komoda, možete prakriti ogledalima ovog brenda i stvorti vrlo inspirativno okruženje.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

 

Povezane teme