Životni stil koji glasi: tropski raj s pogledom na džunglu

Luksuzna vila u Indoneziji dokaz je da zaista postoje mesta koja zovemo "raj na zemlji"....

Luksuzna vila koja inspiraciju crpi iz arhitekture iz 1900-ih, karakterišu je niski nagibi krovova, nadstrešnice i okruženje otvorenog poda koje zadovoljava različite vibracije i različite potrebe. Smešten u zoni bez automobila usred polja pirinča, malih potoka vode i pogleda na džunglu, objekat uživa u miru u autentičnom, balijskom okruženju.

Male prodavnice, udobni kafići, restorani, masaže i škole joge nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Centar i atrakcije dobro poznatog grada i turističke atrakcije su u neposrednoj blizini i udaljeni su samo nekoliko minuta.

photo: Bali Real Estate Consultants

Nekretnina je izgrađena u minimalističkom spoju savremene arhitekture i indonežanskih elemenata. Smešteno na dobro uređenoj parceli imanje se sastoji se od dve zgrade na dva sprata.

Pre ulaska na kapiju imanja dočekuje vas posebna recepcija i prodavnica u samostojećoj zgradi. Dve odvojene zgrade okružuju unutrašnje dvorište velikog bazena sa suncobranima i ležaljkama.

photo: Bali Real Estate Consultants

Zrele tropske bašte pružaju hladovinu tokom dnevne vrućine, a veliki dnevni prostor otvorenog koncepta sa modernom kuhinjom i dugim centralnim prolazom idealan je da funkcioniše kao restoran koji će zadovoljiti potrebe gostiju ili kao višenamenski životni prostor.

Imanje se sastoji od pet prostranih smeštajnih jedinica, koje čine dve sobe u prizemlju sa balkonom, dva apartmana na dva nivoa sa vidikovcem na drugom spratu, kao i spavaće sobe u potkrovlju sa velikom terasom na krovu.

photo: Bali Real Estate Consultants

Sve sobe imaju obilje prirodnog dnevnog svetla, lepo su opremljene i nude privatna kupatila sa japanskim kadama ili tuševima.

Izvor: archdaily

Povezane teme