Zdravi letnji odmor u Termama Sveti Martin

Više slika

Više slika

Nakon kišnog perioda konačno nam je stiglo lepo vreme i topliji dani za uživanje na suncu...

Misli nam sve više beže prema idejama o odmoru i begu iz svakodnevnog meteža. Ako ove godine želite svoje telo opustiti u zagrljaju netaknute prirode, Terme Sveti Martin u Međimurju su pravi izbor za vaš letnji odmor. Ovaj zeleni vrt Hrvatske nudi bezbroj mogućnosti za relaksaciju, rekreaciju u prirodi, istraživanje kulturnih znamenitosti, ali i uživanje u izvrsnoj lokalnoj gastronomiji.

Letnja avantura za svakog

Međimurske Terme Sveti Martin mogu se pohvaliti sa više od 27 hektara zelenih površina, gde se za svakog gosta može pronaći rekreacija po njegovim željama. Trčanje, vožnja bicikla po susednim brežuljcima ili dolinama, lagane šetnje kroz svežinu šuma pored reke, joga u zelenilu prirode, tenis, odbojka na pesku – sve su ovo mogućnosti za letnje aktivnosti na otvorenom. Ljubitelje porodičnog druženja posebno oduševljava Aquapark MartiLandia, gde mališani mogu uživati na čistom zraku, u plivanju, brčkanju i spuštanju toboganima, dok za se za to vreme odrasli mogu opustiti uz masažu pod baldahinom ili na ležaljkama upijati sunčeve zrake s dobrom knjigom u ruci.

Odmor za dušu i telo

Terme Sveti Martin su prvi Healthness resort u Evropi, u kojem se još od davnina dobrobit gostiju stavlja na prvo mesto. U svojoj wellness, gastro i drugoj ponudi slede antropozofiju, filozofiju Dr. Rudolfa Steinera, koja čoveka tretira kao celinu – kao telesno, vitalno, mentalno i duhovno biće. Zaboravite na svoje brige i odmorite se uz besplatne sesije joge, mindfulness meditacije i detox vežbe disanja. Sportistima su na raspolaganju funkcionalni treninzi, kickboxing i boks, dok se na kraju dana svi zajedno mogu potpuno opustiti i napuniti energijom u lekovitoj termomineralnoj vodi.

Istraživanje zelenog vrta Hrvatske

U resortu koji je prošle godine dobio nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj, nude se raznolike aktivnosti za zabavu i rekreaciju svih članova porodice. Istražite zeleno Međimurje na izletu vozićem ili Hop on Hop off autobusom, posetite farmu jelena ili jedini plovni mlin na reci Muri u Hrvatskoj, 16. i 17. juna posetite Trash'n'burn festival američkih retro automobila uz zvuke dobrog rock'n'rolla ili se prepustite plesu u šumi, na skrivenom festivalu Forestland od 21. do 22. jula. Rezervišite svoj zdravi porodični odmor i vaši najmlađi će se obradovati kuglici sladoleda koju će svaki dan dobiti kao poklon, a odrasli će svakako uživati u ukusnom buffet doručku na kom ih čekaju samo najkvalitetnije namirnice lokalnih OPG-ova. Nakon dobre večere, letnje večeri najbolje je provesti uz živu muziku u Pabu Potkova.

Terme Sveti Martin nude nezaboravan letnji doživljaj usred netaknute prirode, gde se svako može odmoriti, napuniti pozitivnom energijom i uživati u aktivnostima na otvorenom. Prepustite se i razmazite sebe i svoje najdraže. Neka vas topliji dani podstaknu na beg od svakodnevne vreve. Istražite nove kutke, isprobajte međimurske kulinarske specijalitete i napunite baterije u netaknutoj prirodi s celom porodicom.

Više informacija potražite na: www.termesvetimartin.com

Povezane teme

03.07.2024 Lifestyle

Kamper na razvlačenje

Teardrop kamp prikolice sve dele jednu lošu karakteristiku. One su male kako za transport tako i kada je potrebno da se u njima kampuje.

30.06.2024 Lifestyle

San svakog kampera

Postoje mnogi od vas koji vole da idu na kampovanje i smatraju ga hobijem koji može biti upražnjavan svakog praznika ili vikenda.

27.06.2024 Lifestyle

Kako izgleda kada se dizajnira dvorište za venčanje?

Bez obzira da li planirate intimno okupljanje ili raskošnu proslavu, dobro dizajnirana bašta za venčanje će postaviti scenu za magično slavlje ispunjeno radošću i dragocenih uspome...

24.06.2024 Lifestyle

Tropski raj u napuštenom hangaru

U njemu odavno već nema aviona, već samo balona koji nude vožnju do visine od šezdeset metara, iznad tropske zemlje čuda koju on u sebi krije.

21.06.2024 Lifestyle

Najveća bašta sveta nalazi se u srcu pustinje

Dubai Miracle Garden je najveća cvetna bašta na svetu, koja posetiocima nudi umirujući i očaravajući pogled na jedan sasvim drugačiji svet.

18.06.2024 Lifestyle

Gigantske ruke u Veneciji su simbol 6 univerzalno bitnih vrednosti

Building Bridges je upečatljivo delo koje ne samo da obogaćuje umetnički pejzaž Venecije, već i poziva posetioce da razmisle o univerzalnim vrednostima koje nas povezuju.

15.06.2024 Lifestyle

Najveći aqua park u Evropi

Smešten u slikovitom gradu Ajia Napa, ovaj vodeni park crpi inspiraciju iz drevne grčke mitologije, stvarajući očaravajući spoj istorije i moderne zabave.

12.06.2024 Lifestyle

Six Keys Seaside Lodge: spoj luksuza i spokoja na obalama Peliona

Six Keys Seaside Lodge je mesto gde vreme kao da stoji i brige nestaju sa plimom. Bilo da tražite romantični odmor, porodični odmor, ili jednostavno trenutak samoće, ovo očaravajuć...

09.06.2024 Lifestyle

Najbolji hoteli za sve koji planiraju letovanje u Solunu

Smešten na obali Egejskog mora, ovaj grad je kroz istoriju bio centar kulture, trgovine i umetnosti, što se i danas odražava u njegovom živopisnom duhu. Za leto 2024, Solun predsta...

06.06.2024 Lifestyle

Elegantni hotel u srcu Pariza

U naselju District 8, jednoj od najglamuroznijih i najprepoznatljivijih četvrti u Parizu, smešten je luksuzni hotel Collectionneur Arc de Triomphe...

05.06.2024 Lifestyle

Leto u Termama Sveti Martin: Potpuna zabava za celu porodicu

Leto nam kuca na vrata i topli sunčani dani pozivaju na avanture na otvorenom usred zelenila netaknute prirode...