Za ručak sa stilom: restoran koji izgleda kao kraljevska dnevna soba

U samom srcu grada Mumbaj, otvoreno je novo gastronomsko iskustvo - neverovatan restoran La Panthera...

Ovaj restoran, dizajniran kao kraljevska dnevna soba, predstavlja raskošno bekstvo koje spaja bogatstvo evropske arhitekture sa divljom lepotom prirode.

La Panthera je plod vizije španskog kuvara Manuela Olveirea i njegove supruge i suvlasnice restorana. Njihov cilj bio je da stvore atmosferu koja priziva čarobni šarm starog sveta "evropske dnevne sobe", inspirisan luksuznim evropskim imanjima.

Staklena fasada restorana, maskirana velikim lučnim okvirom vrata od kamena, stvara dramatičan ulaz u restoran, dok simbol pantera, po kome je restoran dobio ime, dominira kako spoljašnjim, tako i unutrašnjim prostorom.

Enterijer restorana obiluje različitim teksturama i materijalima poput drveta, mermera, somota i kamena, stvarajući harmoničnu estetiku koja odiše luksuzom i elegancijom, ali i udobnošću.

 

Raskošna dnevna soba inspirisala je izgled restorana, sa kitnjastim lusterima koji oponašaju žardinjere, kao i arkadama i stubovima koji su suštinski deo evropskog arhitektonskog stila.

Centralno mesto restorana zauzima impresivna stolica nasuprot zidnom muralu, kreiranom pod nazivom 'The Beast Within', koji istražuje divlju stranu žene, odražavajući temu restorana.

Nezaobilazan deo restorana je i bar, sa šankom od drveta i mermera, dugim 21 metar, koji dominira prostorom. Bar je inspirisan prirodom, sa staklenim policama i nijansama braon i zelene boje, stvarajući eklektičan i hrabar ambijent.

Hrana koja se služi u restoranu La Panthera odražava istu raskoš i raznovrsnost kao i sam dizajn restorana. Mešavina jela iz različitih delova Evrope, uz stručnost kuvara vlasnika, stvara jedinstveno gastronomsko iskustvo koje očarava čula i vodi goste na putovanje kroz evropsku fantaziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE India (@elleindia)

Restoran La Panthera je više od restorana - to je iskustvo koje pruža spoj luksuza, elegancije i prirode, stvarajući oazu evropskog šarma u srcu Mumbaja.

Povezane teme

13.05.2024 Lifestyle

Dragulj Dubaija: hotel sa tri lica koji odiše drevnom elegancijom

Sa preko 25 godina prisustva, One&Only Royal Mirage je legenda u svetu Dubaija - mesto koje odiše drevnom elegancijom, a sve to na prvi pogled ne biste mogli ni da zamislite.

10.05.2024 Lifestyle

Four Seasons Resort Sejšeli: vaš privatni raj na bujnom koralnom ostrvu

Odmaralište Four Seasons Resort na ostrvu Deroš u svojoj ponudi ima prelepe rustične vile ali i apartmane u kojima ćete se osećati kao da ste konačno pronašli svoj mir i rešili sve...

07.05.2024 Lifestyle

Centara Reserve Samui: oaza luksuza na netaknutim obalama Tajlanda

Centara Reserve Samui se ponosi kolekcijom pažljivo dizajniranih vila i apartmana, od kojih je svaka osmišljena da pruži maksimalnu udobnost i privatnost gostima.

04.05.2024 Lifestyle

Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort: rajski kutak luksuza na ostrvu Krf

Poznato po svojim raskošnim sadržajima, besprekornom uslugom i zadivljujućem okruženju, ovo odmaralište mami putnike koji traže bekstvo od svakodnevnice. Od trenutka kada gosti kro...

01.05.2024 Lifestyle

Hilton Amingiri: luksuzno odmaralište za nezaboravnu porodičnu avanturu

Zahvaljujući svojoj idealnoj lokaciji i neograničenom izboru aktivnosti, ovaj raj na zemlji (u pravom smislu te reči!) nudi sve što vam je potrebno za nezaboravnu porodičnu zabavu.

28.04.2024 Lifestyle

Otkrijte očaravajući svet hotela Crillon Le Brave u samom srcu slikovite Provanse

Ovaj očaravajući butik hotel nudi gostima nezaboravno iskustvo, spajajući istorijski šarm sa modernom elegancijom u okruženju koje oličava suštinu života ovog, gotovo nestvarnog, d...

25.04.2024 Lifestyle

Nova spa oaza u Rumuniji i jedna od najlepših u Evropi

Rumunija od ove godine poseduje jedno od najlepših odmarališta na svetu i malo arhitektonsko čudo pod nazivom Therme Bucharest, koje se nalazi na samo deset minuta udaljenosti od n...

24.04.2024 Lifestyle

Prolećni porodični odmor u zagrljaju netaknute prirode

Prvomajski i uskršnji praznici su nam pred vratima...

19.04.2024 Lifestyle

Da li biste se kupali u bazenu na litici stene?

Wanna Jungle Pool Bar je neverovatna destinacija koja vam omogućava da se kupate u prelepom bazenu na ivici stene

16.04.2024 Lifestyle

Otvoren prvi luksuzni Versace hotel u Aziji

Prvi luksuzni hotel čuvenog brenda u Aziji, Palazzo Versace Macau uspešno spaja klasične uticaje barokne i antičke grčke arhitekture, pod kreativnim nadzorom Donatele Versaće.

11.04.2024 Lifestyle

Mali hotel koji prati ritam godišnjih doba

Hotel Floriel je više od smeštaja - to je pravo umetničko delo, dnevna izložba lokalnih umetnika, zanatlija i proizvođača.