Udobna kućica na brdu svojim stanarima nudi novi pogled na svet

Kućice na drvetu, dizajnerske kolibe, šumske kolibe – sve je ovo sinonim za jedan uzbudljiviji način života za sve one koji žele da iza sebe ostave gradsku buku i približe se prirodi...

Ove moderne kućice na drvetu su dokaz da se zahvaljujući dobro osmišljenim projektima svako od nas može povući u takozvanu “kolibu na nogama” kako bismo posmatrali divlji život tihe šume, slušali šuštanje lišća ili uronili u prizor koji se otvara pred nama.

Najnovija kućica Hello Wood-a pod nazivom Wauhaus je upravo jedan takav model koji se uzdiže iznad zemlje uz pomoć svojih dugih nogu odnosno čeličnih stubova. Nakon futurističkih i minimalističkih projekata koje je ovaj proizvođač predstavio u prošlosti, Wauhaus je onaj poseban, pomalo rustičan i divlji projekat koji ostvaruje snove svih onih koji maštaju o životu u divljini.

Jednom rečju, ova kućica je dizajnirana za one koji žele da se izdignu iznad zemlje i užurbanosti svakodnevnog života, i da se sakriju u udoban mali životni prostor kako bi dobili pogled na svet iz jedne savim nove perspektive.

Ovaj kreativni arhitektonski studio je specijalizovan za projektovanje i izgradnju projekata po meri i to ne samo privremenih instalacija već i javnog nameštaja i zgrada koje ljudi mogu da koriste, i u kojima uživaju. Dizajniran i proizveden u Mađarskoj, Wauhaus je jedna od onih intrigantnih koliba koje nude jednostavnost i udobnost uz vintage vibracije.

Izvor: hellowood.eu

Povezane teme