Samo zaželite i nomadski hotel nastaje bilo kad i bilo gde!

Moliving je prvi nomadski hotelski koncept na svetu, koji mobilno gostoprimstvo pretvara u stvarnost!

Šta ako vam kažemo da postoji hotel sa luksuznim montažnim jedinicama koje se mogu pojaviti bilo kada i bilo gde? Budući da su u potpunosti ekološki orijentisane, Moliving jedinice su dizajnirane tako da u sebi objedinjuju održivost, izdržljivost, modularnost i luksuz, i mogu se premeštati tako da ne ostave baš nikakav trag za sobom.

Fokusirajući se na sezonska rešenja za razvoj tržišta, Moliving budućim hotelijerima i vlasnicima zemljišta nudi priliku da grade hotele za mnogo kraće vreme, a da pritom ne potroše ni mnogo novca. Imajući na umu mobilnost, Moliving može predvideti sezonsku potražnju i prilagoditi raspored prostorija tako da odgovara potražnji u realnom vremenu.

Drugim rečima, u pitanju je prva hotelska grupa koja može efikasno da postigne i održi maksimalnu popunjenost tokom cele godine. Moliving jedinice se grade van lokacije od strane modularnih proizvođača u kontrolisanim objektima koji su odabrani tako da obezbede efikasnost, predvidljivost i pouzdanost.

Svi delovi mogu biti dizajnirani po narudžbi na osnovu odabranog lokaliteta korišćenjem inovativnih sistema panela. Svaka jedinica je opremljena enterijerom obloženim drvetom upotpunjenim umirujućim zemljanim tonovima koji se uklapaju sa svakom novom destinacijom. Prozori od poda do plafona i veliki svetlarnik u kupatilu omogućavaju gostima da uživaju u pogledu na okolinu, dok otvoreni tlocrt pametno nudi različite prostore za život, spavanje i rad.

Moliving jedinice se mogu postaviti kao samostalne ili grupisane kako bi formirale višeslojnu organizaciju, a svaka od njih može biti potpuno samodovoljna, sa mogućnošću da se podesi na režim „van mreže“ ili da se poveže sa domaćinstvom za samo nekoliko minuta. Prvi takav projekat nalazi se u njujorškoj dolini Hudson, i trebalo bi da bude otvoren ovog proleća.

izvor: moliving 

Povezane teme