Dizajn enterijera ovog restorana se fokusira na oživljavanje duha Meksika kroz materijalnost, zanat i inherentnu skromnost.
Restoran Kol se prostire na dva sprata i četiri stotine kvadratnih metara u londonskoj živopisnoj ulici Seimour. Glavna trpezarija restorana nalazi se pored recepcije u prizemlju, dok se u prizemlju može naći iskustvo za stolom kuvara i prelepi bar k'o stvoren za opuštanje i ćaskanje uz čašicu omiljenog pića.
Da bi oživeli duh Meksika, dizajneri su odlučili da krenu na put Meksiko Sitija, preko Oaksake do Jukatana - sve u cilju povezivanja sa lokalnim zanatlijama i otkrivanja svih nijansi meksičke kulture. Upravo ta živopisnost ove po mnogo čemu zanimljive zemlje, sreće se već na samom ulasku u restoran gde goste dočekuje veliki ukras od kukuruzne ljuske.
U nastavku restorana, ručno klesani hrast po meri uokviruje prelepu recepciju, a kompletna unutrašnja arhitektura ovog mesta ispunjena je zidovima od štukature različitih nijansi koje ujedno i karakterišu prostor. Paleta boja je oda meksičkim ulicama, i obuhvata različite nijanse žute, ružičaste i narandžaste. Pod od betonskoh ploča predstavlja savršen kontrast ovim bojama a inspirisan je podom biblioteke Meksiko Sitija.
Tri kuhinjska ostrva smeštena u centru restorana stvaraju pozorišnu, ali domaću žarišnu tačku u trpezariji restorana. Svaka jedinica od hrastovog drveta izrađena je sa ručno isklesanim pultovima koji se protežu do plafona kroz obnovljene nadstrešnice od brestovog drveta.