Raj za ljubitelje mora, plaže i netaknute prirode

Kao što i sami domaćini ovog nesvakidašnjeg mini-hotela kažu: njihova vizija proizašla je iz čiste ljubavi prema netaknutoj okolini australijskog poluostrva Ejr...

Zato nas i pozivaju da osetimo tu jedinstvenu atmosferu luksuznog odmarališta koje omogućava da se čuda dožive na gotovo svakom koraku. Vlasnike hotela Yambara pokreće želja za takozvanim eko-održivim načinom života, pa je ovaj prostor idealan za one koji žele da udahnu malo svežeg vazduha, istraže neverovatne divlje plaže i udalje se od standardnog načina života, makar samo za vikend!

Ovo malo prebivalište je arhitektonski dizajnirano da uključuje kompaktnu malenu kuhinju, sa frižiderom, gasnom pločom za kuvanje, slavinama od brušenog zlata, kao i priborom i opremom za kuvanje. Obezbeđena je i 100% etički proizvedena lanena posteljina, a udoban, jedinstven, stilski dizajniran salon takođe se pretvara u prostor za spavanje i odmor.

U malom objektu nalazi se još i potpuno opremljeno kupatilo, dok se udoban dnevni boravak i bar pult koji služi za uživanje u doručku, može pohvaliti izuzetnim panoramskim pogledom na prirodno okruženje.

Hotel se u potpunosti napaja sopstvenim solarnim sistemom koji omogućava klimatizaciju sa obrnutim ciklusom (što mu omogućava snagu i do 7 sati dnevno), trenutnu toplu i hladnu vodu, frižider u baru, utičnice i osvetljenje. Obezbeđen je i wi-fi i telefonska linija.

Drveni parket i sedišta na otvorenom dopunjuju obližnju logorsku vatru, zajedno sa opremom za kuvanje na otvorenom. Tu je i tuš na otvorenom - savršen za kupanje nakon plivanja ili šetnje kroz okolno grmlje, kao i za one koji žele da zaista budu u kontaktu sa prirodom.

Smešten u zalivu Sleaford u Australiji, hotel se nalazi nekoliko minuta od Port Linkolna. Ako volite more i plaže, iskusite sirovu i grubu lepotu poluostrva Ejr u ovoj maloj kolibi “van mreže”.

Izvor: eyreway.com

Povezane teme