Osetite magiju u ogromnoj kući sa Harry Potter tematikom

Britanska književnica Džoana Rouling udahnula je život Harry Potteru i njegovoj živahnoj družini.

Stvarajući serijal romana fantazije kojim nisu samo mlađe generacije bile oduševljene, već i stariji iskreni ljubitelji ovakvih magičnih dela, Džoana verovatno nije ni sanjala da će baš zahvaljujući radovima koji govore o mladom čarobnjaku steći svetsku slavu. 

Svetski uspeh Harry Potter dela, ne samo u vidu romana već i realizacije na filmskom platnu svakog ko se prepustio svetu magije zarobio je svojim nevidljivim kandžama. Gotovo da ne postoji dete koje nije sanjalo o poseti školi za čarobnjake i suočavanju sa zlim silama, uz pomoć magije.

Ipak nekima je potrebno malo da bi ostvarili svoj san. Dokaz za to je vrlo interesantan smeštaj koji nudi jedna kuća na Floridi. Putem servisa Airbnb, svi ljubitelji Harry Pottera i njegove neustrašive ekipe mogu da provedu noć, dve ili koliko god žele u okruženju koje je nadahnuto scenama iz filmova o ovom hrabrom junaku.

Svaki pedalj ove kuće je detaljno oslikan i dekorisan tako da podseća na delove filma, a da sve bude još interesantnije kuća se nalazi na svega 30 minuta od Čarobnjačkog sveta Harry Pottera, tematskog parka u Orlandu, koji nudi mogućnost svima onima koji su fascinirani magijom da dožive neverovatno iskustvo.

Kuća je ogromna, sa 8 soba, i 5 kupatila, tako da u njoj istovremeno može da boravi i do 20 ljudi. Nezaboravno iskustvo za ljubitelje čarobnjaštva i magije.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Lifestyle

Povezane teme