Novo vinsko utočište koje će zagolicati vašu maštu

Ljubitelji dobrog vina, znaju da je za samo jedan gutljaj pravog vina malo preći na hiljade kilometara.

Boja, ukus, miris i jednostavno kompletan utisak koji se stvara pri tom, dovoljni su da svi oni koji cene ovakva sitna zadovoljstva u životu, traže uvek nova vinska utočišta. Ako ste među njima, ne ramišljajte mnogo, već se zaputite ka Montage Healdsburgu u Rolling Vineyardsu jedinstvenom kompleksu koji će vas razmaziti na svakom koraku.

Završetak dana uz čašu dobrog starog vina je dokazano najbolja metoda za ublažavanje strasa i relaksaciju tela, naročito u svetu koji iz dana u dan postaje sve haotičniji. S druge strane nakon celodnevne posete spa centru i posle dugih šetnju po prirodi, degustacija vina je takođe nešto što može zagolicati vašu maštu. Sav ovaj luksuz i više od toga, dostupno vam je u odmaralištu koje se nalazi na skoro 260 hektara.

Ušuškano među vinogradima okruga Sonoma ovo odmaralište je izlazna stanica za sve one koji zaista znaju da uživaju u životu. Odmaralište svojim gostima stavlja na raspolaganje 135 apartmanskih soba u stilu bungalova koje okružuje predivan pejzaž. Svaka soba ima svoj prostran balkon ili palubu za uživanje u trenucima na otvorenom. Sobe su prekrivene prozorima od poda do plafona, imaju svoje kupatilo i kamin. Veći apartmani imaju i prostor otvorenog koncepta za konferencijske sastanke sa odvojenom spavaćom sobom.

A za goste prefinjenijeg ukusa tu je pansion sa tri spavaće sobe, potpuno opremljenom kuhinjom, dvorištem sa kaminom i hidromasažnom kadom na otvorenom. A kako je nepotrebno svo vreme boraviti u zatvorenom kraj lepote koja čeka spolja, gostima je na raspolaganju bazen na otvorenom, kao i fitnes centar i joga plato. Restoran sa menijem kalifornijske kuhinje pod francuskim uticajem, kao i bar koji će vam ponuditi sve što ste možda propustili tokom degustracije vina.

Ž.J.

Izvor: UrbanDaddy

 

Povezane teme