Santorini zove: luksuzni minimalistički apartmani sa pogledom na more

Maregio Suites, smešten u živopisnom selu Oja na Santoriniju, predstavlja ekskluzivan smeštajni kompleks koji pruža jedinstven doživljaj boravka.

Nalazi se na nekoliko koraka od zamka Oja, a svaki aspekt ovog luksuznog hotela pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe i želje gostiju. Za početak, svaki apartman u kompleksu ima svoj privatni mali bazen i hidromasažnu kadu. Ova ekskluzivna ponuda omogućava gostima da uživaju u intimnosti i opuštanju, dok istovremeno uživaju u spektakularnom pogledu na Kalderu.

Odmaralište savršeno oslikava harmoniju tradicije i modernog minimalizma - enterijer svakog apartmana sjedinjuje tradicionalnu kikladsku dekoraciju s modernim minimalističkim detaljima. Prostrana unutrašnjost odiše elegancijom, a gosti mogu uživati u udobnostima poput prostora za sedenje, ravnog TV ekrana sa satelitskim kanalima, DVD plejera, aparata za espreso i mini bara.

Maregio Suites nudi neverovatan pogled na Kalderu, pružajući gostima vizuelno zadovoljstvo tokom njihovog boravka. Estetika hotela proističe iz integracije s biljnom morfologijom i kombinacije tucijanske tradicije s elementima egejske strogosti.

Devet podvodnih apartmana, uređenih belim tonovima i svetlo-plavim akcentima, dodatno naglašavaju jedinstvenost ovog hotela. Svaki apartman ima hidromasažni đakuzi, što pruža dodatni luksuz i opuštanje. Osvetljenje unutar apartmana igra ključnu ulogu u stvaranju prijatnog i opuštenog ambijenta a kombinacija rasvetnih tela i skrivenih opcija doprinosi ukupnom doživljaju prostora.

S obzirom da je hotel smešten u živopisnom selu Oja, gostima je omogućeno da istraže lokalne atrakcije, ne vodeći računa o parkingu - besplatan privatni parking na licu mesta je bitna stavka o kojoj su dizajneri vodili računa kako bi svojim gostima pružili i praktičnost ali i sigurnost.

Maregio Suites predstavlja spoj elegancije, udobnosti i spektakularnog okruženja - ovo je u pravom smislu te reči prostor u kojem gosti mogu sanjariti, opuštati se i osvežiti telo i duh.

Povezane teme

14.02.2024 Lifestyle

Spoj elegancije i divljine: jedinstveno odmaralište Jack's Camp u Bocvani

Ovo jedinstveno odmaralište predstavlja spoj elegancije i divljine, gde se svaki element pažljivo osmišljenog enterijera stapa s prirodnim okruženjem.

11.02.2024 Lifestyle

Faloria Mountain Spa Resort: nova dimenzija luksuza u srcu Dolomita

Faloria Mountain Spa Resort u Kortini d'Ampeco predstavlja vrhunac privatnosti, elegancije i luksuza

08.02.2024 Lifestyle

Plutajući +POOL bazen u Njujorku: oaza osveženja i inovativna filtracija vode

+POOL će ponuditi predah od letnje vrućine, dok će istovremeno raditi kao postrojenje za filtriranje vode koje će čistiti milion galona okolne rečne vode dnevno.

05.02.2024 Lifestyle

Hotel Nolinski Venezia: mesto gde su luksuz i istorija u savršenom skladu

Ovo remek-delo arhitekture iz 1929. godine, prožeto izuzetnom mešavinom secesije, stilske slobode i modernizma, pažljivo je restaurirano kako bi svojim gostima ponudilo samo vrhuns...

02.02.2024 Lifestyle

Restoran sa zadivljujućim pogledom na Burdž Kalifu

Sa prostranim otvorenim dvorištem sa zavidnim pogledom na Burdž Kalifu, restoran pruža toplu i privlačnu atmosferu koja je savršena za uživanje u odličnoj hrani sa prijateljima i p...

30.01.2024 Lifestyle

Otro Oaxaca: hotel koji poštuje tradiciju i promoviše održivost

Različiti elementi hotela, uključujući ciglu, crvenu zemlju iz dolina, uglačani cement, smolu, čelik, staklo, beton i reciklirano drvo, kombinuju se u cilju stvaranja jedinstvenog...

29.01.2024 Lifestyle

Terme Sveti Martin - savršeno mesto za odmor cele porodice

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo.

27.01.2024 Lifestyle

Kamion sa hranom pretvoren u očaravajući restoran od terakote, belog hrasta i maslina

Glavna karakteristika ovog restorana je prepoznatljiv blok od terakote i krovna paluba opkoljena maslinama neprimetno se stapaju sa lokalnom teksaškom atmosferom.

25.01.2024 Lifestyle

Zaljubite se ovog Dana zaljubljenih u Terme Sveti Martin - wellness resort stvoren za beg u dvoje

Najromantičniji dan u godini kuca nam na vrata i krajnje je vreme da krenete razmišljati kako da na poseban način ove godine iznenadite svoju voljenu osobu...

24.01.2024 Lifestyle

Sjoparken: spektakularno iskustvo odmora na najprirodniji način

Hotel Sjoparken je posvećen balansu, stvaranju nečega što je prirodno i jedinstveno, i što nudi spektakularno iskustvo na najprirodniji način.

18.01.2024 Lifestyle

Novi dragulj Mediterana: The Lodge Mallorca

The Lodge Mallorca hotel pruža dobrodošlicu gostima među poljima lavande, badema i rogača, dok istovremeno očarava istorijskim šarmom Majorke.