Mala spavaća soba u srcu šume: sve što vam treba nakon dugog stresnog dana

U trenucima kada se svet oko nas usporava, ne postoji bolji način da se opustimo i napunimo energijom od boravka u hotelskoj sobi sa panoramskim pogledom.

Da, dobro ste čuli. Jedno ovakvo iskustvo pruža nam priliku da se izgubimo u beskrajnom spektru prirode, dok istovremeno osećamo udobnost i eleganciju savremenog smeštaja. Pogled koji se pruža iz ovakvih soba nije samo prozor u okolinu, već i prozor u našu dušu koja nas podseća na lepotu sveta i beskrajne mogućnosti koje nam pruža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LumiPod (@lumipod_cabin)

U ovakvim hotelskim sobama svaki trenutak postaje poseban, svaka jutarnja kafa ili zalazak sunca postaju čarobni događaji, a svaki boravak postaje nezaboravno iskustvo. Jedno takvo iskustvo čeka vas u LumiPod-u, vrhunskoj kabini u srcu francuske Jure, na vrhu vidikovca Mont de Vauk, u blizini Polignia. Nazvana „L'Observatoire“, ova hotelska soba je jedinstvena po tome što nudi jedan od najlepših panoramskih pogleda u regionu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LumiPod (@lumipod_cabin)

Kružna spavaća soba od 26 kvadratnih metara postavljena na visokoj tački, koja se harmonično uklapa u okruženje, zaštićena je od pogleda i nudi jedinstveno iskustvo ponovnog povezivanja sa svim čulima. Iza zakrivljenih prozora ili sa privatne terase, projektuje vas u panoramu bez premca!

L'Observatoire je utočište mira gde možete pritisnuti pauzu i opustiti se. Vrhunska završna obrada, dekoracija i pažljivo odabrani materijali, veliki krevet i dnevni boravak - LumiPod je savršena simbioza luksuza i jednostavnosti.

Sa svojim vrhunskim spavaćim sobama postavljenim usred prirode da požele dobrodošlicu putnicima u potrazi za obiljem, LumiPod nudi novi pristup gostoprimstvu: potpuno uranjanje i ponovno povezivanje sa prirodom. Takozvane jednoćelijske kabine sa minimalističkim dizajnom služe kao poziv da se fokusirate na suštinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonsoirs (@bonsoirs_home)

LumiPod je dizajniran i proizveden u Francuskoj u blizini Liona i ima jedinstvene karakteristike. Zakrivljeni i reverzibilni prozor se otvara za 120°, promišljajući odnos između unutrašnjosti i spoljašnjosti, i pružajući svojim stanarima priliku da se u potpunosti povežu sa prirodom oko sebe.

Kada je otvoren, LumiPod se stapa sa vegetacijom i postaje spavaća soba u srcu šume. Zatvoren, LumiPod je zaštitna "čaura" koja svoje goste projektuje u autentičnost neverovatnog pejzaža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LumiPod (@lumipod_cabin)

 

Povezane teme

04.05.2024 Lifestyle

Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort: rajski kutak luksuza na ostrvu Krf

Poznato po svojim raskošnim sadržajima, besprekornom uslugom i zadivljujućem okruženju, ovo odmaralište mami putnike koji traže bekstvo od svakodnevnice. Od trenutka kada gosti kro...

01.05.2024 Lifestyle

Hilton Amingiri: luksuzno odmaralište za nezaboravnu porodičnu avanturu

Zahvaljujući svojoj idealnoj lokaciji i neograničenom izboru aktivnosti, ovaj raj na zemlji (u pravom smislu te reči!) nudi sve što vam je potrebno za nezaboravnu porodičnu zabavu.

28.04.2024 Lifestyle

Otkrijte očaravajući svet hotela Crillon Le Brave u samom srcu slikovite Provanse

Ovaj očaravajući butik hotel nudi gostima nezaboravno iskustvo, spajajući istorijski šarm sa modernom elegancijom u okruženju koje oličava suštinu života ovog, gotovo nestvarnog, d...

25.04.2024 Lifestyle

Nova spa oaza u Rumuniji i jedna od najlepših u Evropi

Rumunija od ove godine poseduje jedno od najlepših odmarališta na svetu i malo arhitektonsko čudo pod nazivom Therme Bucharest, koje se nalazi na samo deset minuta udaljenosti od n...

24.04.2024 Lifestyle

Prolećni porodični odmor u zagrljaju netaknute prirode

Prvomajski i uskršnji praznici su nam pred vratima...

19.04.2024 Lifestyle

Da li biste se kupali u bazenu na litici stene?

Wanna Jungle Pool Bar je neverovatna destinacija koja vam omogućava da se kupate u prelepom bazenu na ivici stene

16.04.2024 Lifestyle

Otvoren prvi luksuzni Versace hotel u Aziji

Prvi luksuzni hotel čuvenog brenda u Aziji, Palazzo Versace Macau uspešno spaja klasične uticaje barokne i antičke grčke arhitekture, pod kreativnim nadzorom Donatele Versaće.

11.04.2024 Lifestyle

Mali hotel koji prati ritam godišnjih doba

Hotel Floriel je više od smeštaja - to je pravo umetničko delo, dnevna izložba lokalnih umetnika, zanatlija i proizvođača.

08.04.2024 Lifestyle

Dočekajte proleće u najlepšim hotelima Grčke

Svaki od ovih njih nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo, spajajući grčko gostoprimstvo sa luksuznim sadržajima i zadivljujućim okruženjem, što ih čini idealnim izborima za prole...

05.04.2024 Lifestyle

Za ručak sa stilom: restoran koji izgleda kao kraljevska dnevna soba

Restoran La Panthera je više od restorana - to je iskustvo koje pruža spoj luksuza, elegancije i prirode, stvarajući oazu evropskog šarma u srcu Indije.

02.04.2024 Lifestyle

Dobrodošli u Xique, elegantan hotel inspirisan lokalnom estetikom

Ovo magično mesto nastoji da spoji opuštanje, harmoniju sa okolinom, očuvanje kulture, društveni i ekonomski razvoj i arhitektonski izraz.