Luksuzni nameštaj i aksesoari za mačke

Nameštaj za naše ljubimce poznat je po stilskoj ili komfornoj formi i po tome što ga maške obožavaju, ali pomenute stavke ne mogu biti pronađene zajedno u istom komadu, gotovo nikada...

Međutim, na svu sreću, mi danas možemo pronaći linije nameštaja za mačke koji osiguravaju stil u enterijerima i čine da naši ljubimci imaju sav sadržaj potreban za normalan život u zatvorenom.

Opseg nameštaja i aksesoara koji vam predstavljamo dolazi od brenda Tuft + Paw i potpuno se uklapa u moderne domove. Kolekcija uključuje krevete, police, delove za grebanje, kutije sa peskom i mnogo toga drugog.

Dizajneri nove linije proizvoda sarađivali su sa stručnjacima za mačke i lokalnim prihvatilištima kako bi pronašli odgovore na sva puitanja koja bi mogla omogućiti kreiranje dizajnerskih izbora, jer mačke same ne mogu da odgovore na pitanja o tome šta im je potrebno i šta žele.

Oni su potom testirali svoja rešenja kreiranjem proizvodnih prototipova i pažljivim posmatranjem mačaka, pre nego što su krenuli u fazu proizvodnje.

Naravno, cene su nešto veće od tipičnih aksesoara za mačke, tako da vam je potrebno pažljivo razmatranje toga koliko luksuz vaših životinja znači vama i vašem budžetu.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme