Luksuzni hotel inspirisan barokom: Soho House u Meksiku

Prvi pogled na Soho House klub u Meksiko Sitiju inspirisan barokom...

Luksuzni lanac hotela i klub Soho House zvanično je otvorio vrata svoje prve lokacije u Latinskoj Americi, pod nazivom Soho House Mexico City. Smešten u istorijskom delu Kolonija Huarez, klub se nalazi u obnovljenoj kući punoj francuskih uticaja i razvijen je u saradnji sa lokalnom arhitektonskom firmom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LABRAND PR (@labrandpr)

Za njegov enterijer, dizajneri su pripremili mešavinu vintage komada sa zanatskim kreacijama lokalnih prodavaca. Odražavajući talenat regiona klub sadrži i veliku umetničku kolekciju koja se sastoji od preko 150 dela umetnika iz Meksika.

 

Sunčana trpezarija u porodičnom stilu nalazi se u blizini bazena (za obroke nakon kupanja), ali glavni restoran je zaista jedna od najlepših i najluksuznijih zona kompleksa. Vrhunski kuvari vođeni čuvenim dobitnikom James Beard nagrade, Kristoferom Kostouom, ovde služe specijalitete savremene meksičke kuhinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soho House (@sohohouse)

U skladu sa lokacijama Soho House po celom svetu, prostor takođe sadrži više barova. Jedan se nalazi u dvorištu, dok drugi služi kao glavni šank za sastajanje gostiju i povezan je sa muzičkom sobom. Tu je i bar posvećen isključivo tekili i vinil bar smešten u bivšem vinskom podrumu.

U središtu svega je spokojan otvoreni bazen od 62 kvadratna metra. Stubovi kuće deluju kao barokna pozadina, prošarani svežim zelenilom i okruženi ležaljkama za dan koji je dobro proveden pod suncem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soho House (@sohohouse)

Soho House Mexico City takođe nudi smeštaj, iako je prostor ograničen. Na drugom spratu su samo četiri spavaće sobe koje su dostupne samo članovima kluba.

Povezane teme

17.02.2024 Lifestyle

Hotel Sintopia na Kritu: arhitektonska genijalnost u prelepom pejzažu

Ukorenjeno u filozofiji konceptualnog dizajna, renoviranje hotela Syntopia je imalo za cilj ne samo da redefiniše njegovu fizičku strukturu, već i da je transformiše u svetionik pr...

14.02.2024 Lifestyle

Spoj elegancije i divljine: jedinstveno odmaralište Jack's Camp u Bocvani

Ovo jedinstveno odmaralište predstavlja spoj elegancije i divljine, gde se svaki element pažljivo osmišljenog enterijera stapa s prirodnim okruženjem.

11.02.2024 Lifestyle

Faloria Mountain Spa Resort: nova dimenzija luksuza u srcu Dolomita

Faloria Mountain Spa Resort u Kortini d'Ampeco predstavlja vrhunac privatnosti, elegancije i luksuza

08.02.2024 Lifestyle

Plutajući +POOL bazen u Njujorku: oaza osveženja i inovativna filtracija vode

+POOL će ponuditi predah od letnje vrućine, dok će istovremeno raditi kao postrojenje za filtriranje vode koje će čistiti milion galona okolne rečne vode dnevno.

05.02.2024 Lifestyle

Hotel Nolinski Venezia: mesto gde su luksuz i istorija u savršenom skladu

Ovo remek-delo arhitekture iz 1929. godine, prožeto izuzetnom mešavinom secesije, stilske slobode i modernizma, pažljivo je restaurirano kako bi svojim gostima ponudilo samo vrhuns...

02.02.2024 Lifestyle

Restoran sa zadivljujućim pogledom na Burdž Kalifu

Sa prostranim otvorenim dvorištem sa zavidnim pogledom na Burdž Kalifu, restoran pruža toplu i privlačnu atmosferu koja je savršena za uživanje u odličnoj hrani sa prijateljima i p...

30.01.2024 Lifestyle

Otro Oaxaca: hotel koji poštuje tradiciju i promoviše održivost

Različiti elementi hotela, uključujući ciglu, crvenu zemlju iz dolina, uglačani cement, smolu, čelik, staklo, beton i reciklirano drvo, kombinuju se u cilju stvaranja jedinstvenog...

29.01.2024 Lifestyle

Terme Sveti Martin - savršeno mesto za odmor cele porodice

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo.

27.01.2024 Lifestyle

Kamion sa hranom pretvoren u očaravajući restoran od terakote, belog hrasta i maslina

Glavna karakteristika ovog restorana je prepoznatljiv blok od terakote i krovna paluba opkoljena maslinama neprimetno se stapaju sa lokalnom teksaškom atmosferom.

25.01.2024 Lifestyle

Zaljubite se ovog Dana zaljubljenih u Terme Sveti Martin - wellness resort stvoren za beg u dvoje

Najromantičniji dan u godini kuca nam na vrata i krajnje je vreme da krenete razmišljati kako da na poseban način ove godine iznenadite svoju voljenu osobu...

24.01.2024 Lifestyle

Sjoparken: spektakularno iskustvo odmora na najprirodniji način

Hotel Sjoparken je posvećen balansu, stvaranju nečega što je prirodno i jedinstveno, i što nudi spektakularno iskustvo na najprirodniji način.