Ludo i primamljivo: italijanski funky hotel u koji ćete se uvek rado vraćati!

Funky Mediterraneo – upravo ovako zvuči naziv projekta opremanja enterijera hotela Albatros u italijanskom gradu Riminiju.

Možda vam pojam “funky” baš i ne ide zajedno sa mediteranom, ali ideja potiče od kombinacije dva zasebna stila, udružena s namerom da postignu nekonvencionalan koncept. Zato ne čudi što upravo ovaj mali hotel izgleda kao da je u njemu upravo odjeknula eksplozija oblika i kontrasta sa svih mogućih strana!

Mesto je tako dobilo seksi i privlačan izgled koji u svakom kutku zadržava intenzivan i mediteranski koncept. Sobe su dizajnirane da omoguće gostima da dožive atmosferu Rivijere, kombinujući je sa funky dodirom koji, na naizgled ležeran način, stvara neformalnu i udobnu atmosferu.

Smele nijanse plave i oker u kontrastu su sa bojama terakote i bojama ratana, stvarajući prostorije u kojima su glavni akteri svežina i lakoća. Atmosfera, naglašena stajlingom, starinskim predmetima i malim ukrasima, čini ovaj hotel gostoljubivim, udobnim i svakako nekonvencionalnim.

Stil je eklektičan i napravljen od sjajnih plavih, žutih i crvenih boja koje su u kontrastu sa tipičnom belom koja se očekuje od mediteranskih građevina. Svaka soba je jedinstvena, sa posebnom paletom boja i prefinjenim detaljima, koji govore o strasti i talentu za autentičnu, smelu i radosnu lepotu.

Zbog svega navedenog, Albatros zaista jeste hotel u koji ćete se rado vraćati!

Povezane teme