Katamama Resort - skriveni dragulj Balija

Smešten negde duž zadivljujuće obale Balija i Petitenget plaže, Katamama predstavlja neverovatno odmaralište koje izgleda kao autentično indonežansko skrovište...

Ovo mesto pruža sav šarm koji dolazi sa ovakvim jedinstvenim prirodnim ambijentom. Sa fasadom kreiranom od predivne crvene cigle, kreacija Katamama hotela dolazi kao rezultat rada iz ljubavi, od strane vešte grupe umetnika, koji su pokušali da stvore savršeno utočište od svih svakodnevnih briga.

Ovo blaženo rajsko ostrvo Balija verovatno predstavlja najbolje mesto na kome se možete odvojiti od stvarnog sveta, iako njegovo vrhunsko odmaralište, ako ga tako možemo nazvati, veoma lako odskače od senki zahvaljujući svojim mestima za kupovinu i ručavanje i zabavnom centru ostrva.

Svaki detalj, koji se može videti u svih 58 apartmana odmarališta, ručne je izrade ili posebno biran, održavajući time liniju sa vekovima starom indonežanskom kulturom i tradicijom, dok istovremeno uklapa moderne dodire sa svojom veoma udobnom atmosferom. Gosti mogu uživati u neverovatnom opsegu pogodnosti, uključujući organske proizvode za kupanje, besplatnu Wi-Fi mrežu i bar u svakoj sobi.

Međutim, ovde nećete provoditi previše vremena u svojoj sobi, jer ovo luksuzno odmaralište takođe predstavlja dom za dva restorana sa nekoliko lokala u sklopu, nazvanih MoVida i Akademi, koji nastoje da sve goste zadive svojom ukusnom ponudom. Katamama odmaralište sadrži fitnes centar otvoren 24 časa i spoljni bazen u sklopu svakog apartmana, tako da ćete verovatno poželeti da ovde ostanete zauvek.

N.Đ.

Povezane teme