Hotel Nolinski Venezia: mesto gde su luksuz i istorija u savršenom skladu

Otkrijte čaroliju Nolinski Venezia, elegantnog luksuznog hotela utkanog u samu srž Venecije...

Ovo remek-delo arhitekture iz 1929. godine, prožeto izuzetnom mešavinom secesije, stilske slobode i modernizma, pažljivo je restaurirano kako bi svojim gostima ponudilo samo vrhunsko uživanje. Na samo nekoliko koraka od ikoničnih lokacija poput Trga Svetog Marka i pozorišta La Feniče, ovaj hotel nudi jedinstven spoj istorijskog bogatstva, arhitektonskog sjaja i savremenog dizajna.

Sa 43 jedinstveno dizajnirane sobe i 13 luksuznih apartmana, uključujući spa centar inspirisan otomanskim arhitektonskim zdanjem i bazen sa zlatnim mozaikom koji pruža bajkovit pogled na grad, Nolinski Venezia pruža iskustvo boravka koje nadmašuje sva očekivanja.

Svaki od pet spratova zgrade je svojevrsno remek-delo. Kontrastna mermerna štukatura i mermer se nadmeću za pažnju, harmonično se stapajući sa drvetom manga. Zgrada je prožeta starim i modernim umetničkim delima, kako bi stvorila fascinantan doživljaj na svakom koraku.

 

Luksuzna recepcija, kafić sa šarmantnim dvorištem i slikoviti bazen s zlatnim mozaikom, pružaju spektakularan doživljaj. Tu je i impozantna fasada hotela koja nikog ne ostavlja ravnodušnim - ukrasi i balkoni ukrašeni himerama, nekadašnjim simbolima trgovine koji svedoče o prošlom sjaju Venecijanske berze, predstavljaju monumentalni spomenik pomorskom prosperitetu grada, podsećajući nas na slavnu prošlost čuvenog italijanskog grada.

Označena kao venecijanski istorijski spomenik, zgrada se ponosi jedinstvenim radovima od kovanog gvožđa, karakterističnim za Veneciju. Dok koračate niz veličanstveno počasno stepenište, privući će vas zamršeni detalji skriveni u ogradi.

Pažljiva restauracija, venecijanski stil podova i zidova od mermerne štukature oživljavaju drevne gradske tehnike. Majstorsko zanatstvo, vidljivo u pažljivom izboru materijala, stvara savršenu ravnotežu između elemenata tog vremena i savremenog dizajna enterijera.

 

Povezane teme

08.02.2024 Lifestyle

Plutajući +POOL bazen u Njujorku: oaza osveženja i inovativna filtracija vode

+POOL će ponuditi predah od letnje vrućine, dok će istovremeno raditi kao postrojenje za filtriranje vode koje će čistiti milion galona okolne rečne vode dnevno.

02.02.2024 Lifestyle

Restoran sa zadivljujućim pogledom na Burdž Kalifu

Sa prostranim otvorenim dvorištem sa zavidnim pogledom na Burdž Kalifu, restoran pruža toplu i privlačnu atmosferu koja je savršena za uživanje u odličnoj hrani sa prijateljima i p...

30.01.2024 Lifestyle

Otro Oaxaca: hotel koji poštuje tradiciju i promoviše održivost

Različiti elementi hotela, uključujući ciglu, crvenu zemlju iz dolina, uglačani cement, smolu, čelik, staklo, beton i reciklirano drvo, kombinuju se u cilju stvaranja jedinstvenog...

29.01.2024 Lifestyle

Terme Sveti Martin - savršeno mesto za odmor cele porodice

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo.

27.01.2024 Lifestyle

Kamion sa hranom pretvoren u očaravajući restoran od terakote, belog hrasta i maslina

Glavna karakteristika ovog restorana je prepoznatljiv blok od terakote i krovna paluba opkoljena maslinama neprimetno se stapaju sa lokalnom teksaškom atmosferom.

25.01.2024 Lifestyle

Zaljubite se ovog Dana zaljubljenih u Terme Sveti Martin - wellness resort stvoren za beg u dvoje

Najromantičniji dan u godini kuca nam na vrata i krajnje je vreme da krenete razmišljati kako da na poseban način ove godine iznenadite svoju voljenu osobu...

24.01.2024 Lifestyle

Sjoparken: spektakularno iskustvo odmora na najprirodniji način

Hotel Sjoparken je posvećen balansu, stvaranju nečega što je prirodno i jedinstveno, i što nudi spektakularno iskustvo na najprirodniji način.

21.01.2024 Lifestyle

Santorini zove: luksuzni minimalistički apartmani sa pogledom na more

Odmaralište savršeno oslikava harmoniju tradicije i modernog minimalizma - enterijer svakog apartmana sjedinjuje tradicionalnu kikladsku dekoraciju s modernim minimalističkim detal...

18.01.2024 Lifestyle

Novi dragulj Mediterana: The Lodge Mallorca

The Lodge Mallorca hotel pruža dobrodošlicu gostima među poljima lavande, badema i rogača, dok istovremeno očarava istorijskim šarmom Majorke.

15.01.2024 Lifestyle

Vaša sledeća destinacija: luksuzne kućice sa savršenim pogledom na čuveni zamak

Luksuzno odmaralište otvoreno je prošle zime, i predstavlja inovativni model hotelskog smeštaja po meri koji nudi savršenu fuziju modernog komfora, održivosti i bogatog nasleđa jed...

12.01.2024 Lifestyle

Bare Boutique Stays: jedinstven dizajn i personalizovani pristup gostima

Hotel Bare Boutique Stays u Vijetnamu čini mali kafić u prizemlju i četiri komforna studio apartmana iznad.