Elegantni hotel u srcu Pariza

U naselju District 8, jednoj od najglamuroznijih i najprepoznatljivijih četvrti u Parizu, smešten je luksuzni hotel Collectionneur Arc de Triomphe...

Pariz je veoma bogat grad na kulturnom nivou, a L’Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe definitivno može da zadovolji svoje goste, kakve god njihove želje bile. Luksuzni buketi, popularni kafei, umetničke galerije, muzeji i biznis centri okružuju ovaj vrhunski hotel. Njegov enterijer okarakterisan je art deko stilom, dok najveća atrakcija Pariza, Ajfelov toranj, uvećava kvalitet pogleda koji se sa ovog imanja pruža.

Ova oaza sa pet zvezdica predstavlja oličenje luksuza, pružajući gostima nezaboravno iskustvo obeleženo elegancijom, sofisticiranošću i besprekornom uslugom. Sa svojom prvoklasnom lokacijom, zadivljujućim Art Deco dizajnom i svetski poznatim sadržajima, Hotel Collectionneur se izdvaja kao jedno od najprestižnijih odredišta za probirljive putnike koji traže najbolje što Grad svetlosti može da ponudi.

Hotel ima zavidnu lokaciju koja gostima pruža lak pristup nekim od najpoznatijih znamenitosti Pariza. Trijumfalni luk i Šanzelize, sa svojim brojnim radnjama, kafićima i pozorištima, nalaze se na samo nekoliko minuta hoda. Obližnji Parc Monceau nudi mirno utočište sa svojim slikovitim vrtovima i klasičnim statuama.

Ulazak u hotel je kao povratak u vreme glamura 1930-ih. Unutrašnjost hotela je majstorski spoj Art Deco elegancije i modernog luksuza. Veličanstveni foaje sadrži zadivljujuće lustere, mermerne podove i bogatu drvenu oblogu, stvarajući ambijent bezvremenske sofisticiranosti.

Svaka od 478 soba i apartmana hotela je ukusno uređena sa luksuznim tkaninama, elegantnim nameštajem i najsavremenijim sadržajima, obezbeđujući udoban i nezaboravan boravak. Sobe i apartmani u hotelu su dizajnirani s posebnom pažnjom na detalje, nudeći utočište udobnosti i stila. Gosti mogu birati između različitih smeštajnih opcija, uključujući superior sobe, delux ili signature apartmane.

Hotel Collectionneur ima niz opcija za obedovanje koje zadovoljavaju svaki ukus. Glavni restoran hotela, Le Safran, nudi rafinirano gastronomsko iskustvo sa menijem koji kombinuje tradicionalnu francusku kuhinju sa savremenim pristupom.

Za opušteniju atmosferu, gosti mogu posetiti Le Purple Bar, poznat po kreativnim koktelima i šik ambijentu. Tokom toplijih meseci, The Patio pruža miran otvoreni prostor gde gosti mogu uživati u obrocima na otvorenom okruženi bujnom vegetacijom.

Da bi osigurali zaista luksuzan boravak, Hotel Collectionneur nudi niz sadržaja i usluga dizajniranih da razmaze i oduševe goste. Spa by Decléor & Carita je mirno utočište gde gosti mogu uživati u raznim tretmanima i terapijama, uključujući masaže, tretmane lica i tela. Hotel takođe poseduje potpuno opremljen fitnes centar, unutrašnji bazen i saunu.

Za poslovne putnike, hotel nudi najsavremenije prostorije za sastanke i konferencije, uključujući nekoliko elegantnih funkcionalnih sala koje mogu da prime događaje svih veličina. Posvećeni tim za organizaciju događaja je na raspolaganju da pomogne u planiranju i realizaciji, osiguravajući besprekornu i uspešnu manifestaciju.

Hotel Collectionneur Arc de Triomphe nije samo mesto za boravak; to je iskustvo koje hvata suštinu pariskog luksuza. Sa svojom prvoklasnom lokacijom, zadivljujućim dizajnom i luksuznim smeštajem, nudi sve što se može poželeti za nezaboravan boravak u srcu Pariza.

Povezane teme

03.07.2024 Lifestyle

Kamper na razvlačenje

Teardrop kamp prikolice sve dele jednu lošu karakteristiku. One su male kako za transport tako i kada je potrebno da se u njima kampuje.

30.06.2024 Lifestyle

San svakog kampera

Postoje mnogi od vas koji vole da idu na kampovanje i smatraju ga hobijem koji može biti upražnjavan svakog praznika ili vikenda.

27.06.2024 Lifestyle

Kako izgleda kada se dizajnira dvorište za venčanje?

Bez obzira da li planirate intimno okupljanje ili raskošnu proslavu, dobro dizajnirana bašta za venčanje će postaviti scenu za magično slavlje ispunjeno radošću i dragocenih uspome...

24.06.2024 Lifestyle

Tropski raj u napuštenom hangaru

U njemu odavno već nema aviona, već samo balona koji nude vožnju do visine od šezdeset metara, iznad tropske zemlje čuda koju on u sebi krije.

21.06.2024 Lifestyle

Najveća bašta sveta nalazi se u srcu pustinje

Dubai Miracle Garden je najveća cvetna bašta na svetu, koja posetiocima nudi umirujući i očaravajući pogled na jedan sasvim drugačiji svet.

18.06.2024 Lifestyle

Gigantske ruke u Veneciji su simbol 6 univerzalno bitnih vrednosti

Building Bridges je upečatljivo delo koje ne samo da obogaćuje umetnički pejzaž Venecije, već i poziva posetioce da razmisle o univerzalnim vrednostima koje nas povezuju.

15.06.2024 Lifestyle

Najveći aqua park u Evropi

Smešten u slikovitom gradu Ajia Napa, ovaj vodeni park crpi inspiraciju iz drevne grčke mitologije, stvarajući očaravajući spoj istorije i moderne zabave.

12.06.2024 Lifestyle

Six Keys Seaside Lodge: spoj luksuza i spokoja na obalama Peliona

Six Keys Seaside Lodge je mesto gde vreme kao da stoji i brige nestaju sa plimom. Bilo da tražite romantični odmor, porodični odmor, ili jednostavno trenutak samoće, ovo očaravajuć...

09.06.2024 Lifestyle

Najbolji hoteli za sve koji planiraju letovanje u Solunu

Smešten na obali Egejskog mora, ovaj grad je kroz istoriju bio centar kulture, trgovine i umetnosti, što se i danas odražava u njegovom živopisnom duhu. Za leto 2024, Solun predsta...

05.06.2024 Lifestyle

Leto u Termama Sveti Martin: Potpuna zabava za celu porodicu

Leto nam kuca na vrata i topli sunčani dani pozivaju na avanture na otvorenom usred zelenila netaknute prirode...

03.06.2024 Lifestyle

Neobičan hotel u Portugalu

Postoji izvesna minimalistčko monaška strana ovog hotela, mada nikada neprijatna i neprivlačne. Ovde se luksuz takođe odnosi na prostor i vreme. Ima mesta za druženje, ali ne nedos...