Ekskluzivno i uzbudljivo: suši restoran inspirisan severnim obalama Italije

Gastronomska scena Majamija je postala bogatija za jedno ekskluzivno i uzbudljivo mesto – restoran koji (u pravom smislu reči) budi sva čula - ZZ-ov Sushi bar!

Nasloni za stolice u obliku školjke, tapete sa tropskim motivima i biljke uvučene u police barova – sve su ovo originalni detalji koji krase novi restoran dizajniran od strane čuvene Ken Fulka. Kao što i sami imate prilike da vidite, lokal je inspirisan severnim obalama Italije, krase ga fino obrađeno i gotovo neupadljivo drvo, zeleni mermerni detalji i plafoni sa umetnutom trskom.

Centralna tačka trpezarije na prvom spratu je mermerni pult za suši, koji nadgledaju kuvari svetskog ranga. Susedna trpezarija ima moderan japanski meni sa nizom sirovih i kuvanih jela, uključujući najveću ponudu vagi-govedine u Sjedinjenim Državama koja se servira na različite načine.

Prostor prikazuje zakrivljene bankete od savijenog drveta sa završnom obradom od malahita, prostirku od tirkiznog geparda, starinski nameštaj, priveske od mesinganih palmi i starinske trpezarijske stolice na preklop. Za terasu u prizemlju korišćen je pleteni nameštaj sa printom lista banane modernih oblika.

Verovatno najopušteniji deo restorana jeste njegov otvoreni prostor koji neverovatno asocira na diskoteke iz '80-ih, sa prilagođenim banketima, stolicama sa resama i koktel stolovima od metalik kože, životinjskih printova, ogledala od ružinog zlata, somota i neona.

Što se tiče pića, na meniju na spratu se pojavljuje popularni koktel od pistaćija sa džinom, medom i limunom, dok u raskošnim trpezarijama gosti mogu da pijuckaju klasike inspirisane Japanom.

Povezane teme