Ako tražite dobar pogled onda ste došli na pravo mesto

Dobrodošli u vilu za uživanje – dom koji će vam osim neverovatnog pogleda na more ponuditi nezaboravan odmor, mir i relaksaciju.

Iako ova vila ima veoma tradicionalnu kikladsku arhitekturu, zahvaljujući pametnom i promišljenom preuređenju postala je klasika kombinovana sa modernim elementima. Svakako, njen neverrovatan pogled i cela atmosfera koja odiše mirom i spokojem su ono što je izdvaja od sličnih građevina, ali to definitivno nije sve što ova vila ima da ponudi.

Kada su vlasnici kupili kuću, vodili su se samo fantastičnim pejzažom, dok unutrašnje uređenje doma nije bilo prioritet. Enterijer je promenjen postepeno, u hodu, a jedini zahtev bio je da se ispoštuje jednostavnost ovog mesta, te da se dom ispuni prirodnim bojama i toplom, umirujućom estetikom. Sve u vezi ove vile je osmišljeno tako da se u njoj osećate opušteno i bezbrižno, kao da ste odsečeni od sveta i svakodnevnih obaveza.

S punim pravom možemo reći da je ova vila zapravo malo skrovište. Izolovana je od svog okruženja, ima pogled na more iz svakog ugla, i prelepe plaže na samo par minuta vožnje. Smeštena je na dva nivoa, a glavna vrata vode u dnevni boravak i kuhinju odakle se odmah pruža neverovatan pogled.

Dnevni boravak ima prostranu sofu, ali namerno nema puno nameštaja, što doprinosi opuštajućem osećaju vile. Tu je i okrugli sto gde možete jesti unutra ako je napolju vetrovito i potpuno opremljena kuhinja dizajnirana u belim i sivim tonovima i prirodnim elementima.

Na gornjem nivou su dve spavaće sobe. Obe imaju pogled na more: jedna ima balkon i spoljni tuš, dok druga ima sopstveno kupatilo sa prozorom koji, pogađate, jednim delom gleda na more a drugim na malo popločano dvorište u zadnjem delu imanja. Nekoliko stepenica vodi do nižeg nivoa i druge dve spavaće sobe, koje imaju male prozore ispod plafona i puno dnevne svetlosti.

Velika i prostrana terasa okružuje vilu i postaje mesto gde možete uživati u hladovini dok pijuckate svoje piće, čitate knjigu ili jednostavno uživate u zalasku sunca. Na drugoj strani vrta je bazen sa ležaljkama, čisto da se na brzaka opustite ako vam je silazak do mora tog dana jednostavno previše.

photo: welcomebeyond

Povezane teme