Kako urediti malu spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom?

Mala soba može biti fantastično mesto za dekoraciju, osim ako nemate veliki bračni krevet koji zauzima skoro sav prostor...

Ako želite da znate kako da uredite malu spavaću sobu sa bračnim krevetom, a da pritom ne izgubite razum, a ni stil, onda je ovo idealan tekst baš za vas! Kao što i sami znate, bračni krevet je krevet na kome se udobno mogu smestiti dve osobe, a standardne opcije za ovu vrstu kreveta kada je o širini reč variraju od 150-180 cm.

Zato i ne čudi što vlasnici malih spavaćih soba ove krevete smatraju velikom preprekom pri opremanju. Ali, to ne mora biti tačno! Naime, kada se radi o malom prostoru, veliki krevet brzo postaje centar pažnje i element koji menja položaj ostalog nameštaja u sobi. Sa pravim rasporedom, čak i u ovakvim okolnostima, možemo učiniti da naša soba izgleda veća nego što jeste.

Imajte na umu da većina našeg nameštaja možda neće biti deo rasporeda naše male spavaće sobe osim ako ne koristite minimalistički nameštaj. Sve što nije potrebno mora biti locirano na drugom mestu i postepeno ćete videti kako soba dobija prostor.

A kako urediti malu spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, pogledajte u nastavku našeg teksta...

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme